Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Terapie prin shopping: Costume de baie pentru orice silueta

Terapie prin shopping: Costume de baie pentru orice silueta
Da, poti arata bine in costum de baie. Trebuie doar sa inveti cum sa pui accent pe ceea ce ai frumos, fara a-ti accentua, din greseala, defectele. Nu te gandi deci doar la ce se poarta anul acesta, ci si la modelele si culorile care te avantajeaza.


In primul rand sa stii, ca regula generala, ca nu trebuie sa-ti cumperi un costum prea stramt, caci trebuie sa te simti si confortabil, nu numai sa arati trasnet. 
In al doilea rand, la inceputul verii, alege culorii pale, caci nu esti suficient de bronzata si culorile prea aprinse iti evidentiaza defectele pielii.
Tendintele costumelor de baie in vara 2013 pune accentul pe simplitate. La fel ca anul trecut, se poarta costumele de baie cu sutien de tip bandeau.
O alta tendinta: slipul brazilian. Se poarta de peste 3 ani incoace si este cuceritor. 
Sutienele cu volanase maresc optic dimensiunea bustului si sunt foarte frumoase. 
Nu puteau sa lipseasca costumele de baie cu dungi orizontale. Anul 2013 sta sub semnul dungilor, asta daca nu v-ati dat deja seama... 
Cum sa alegi costumul de baie potrivit? Vezi ce tip de silueta ai si actioneaza in consecinta.
Forma corpului: para
Daca ai bustul mic si soldurile late, pune accentul pe sani. Poti purta costume din 2 piese, insa este recomandat sa mergi pe sutiene cu volanase sau accesorii, astfel incat sa se formeze un echilibru. Pentru slip, renunta la tanga sau la cel brazilian si alege un slip clasic cat mai simplu.
Forma corpului: miniona
Pentru a crea o impresie de alungire a corpului, merg costumele de baie cu sutien de tip triunghi. Slipul poate fi de orice fel, atat timp cat esti slabuta.
Forma corpului: zvelta, filiforma
In aceasta categorie se incadreaza fetele care au forme vag conturate. Pentru ele sunt recomandare sutienele cu volanase care creeaza impresia de volum, prinse dupa gat, si slipul cu model jucaus.
Forma corpului: inalta
Daca vrei sa distragi atentia de la inaltimea ta, poti opta pentru un model care sa puna accentul pe abdomen sau pe un alt element. Poti alege decupaje sau modele indraznete, o floare in zona pieptului sau chiar accesoriile metalice.
Forma corpului: mar
Fetele care au silueta de tip mar, au, de obicei, picioare lungi si bust mic, si o talie neevidentiata. Pentru a distrage atentia de la aceasta problema se recomanda costumele de baie dintr-o singura bucata, decupate in laterala. 
Forma corpului: clepsidra
Fetele cu aceasta forma de corp sunt cele mai norocoase, caci au o talie bine proportionata, sani mari si solduri bine conturate. Ele pot purta orice de la imprimeuri pana la forme neconventionale.
Forma corpului: triunghi inversat
Fetele cu bust proeminent si umeri lati, dar cu picioare frumoase si subtiri. Ele pot purta costume de baie cu slip ce atrage atentia asupra taliei si picioarelor.
Recapitulare:
Daca vrei sa-ti micsorezi soldurile...
Tinta ta trebuie sa fie sa indepartezi cat mai mult atentia de solduri si posterior. Gaseste un top incarcat (de culoare, modele geometrice) si pune-l in pereche cu un bikini uni. Sunt multe brand-uri care te lasa sa amesteci piesele. Poti, la o adica, sa cumperi doua costume si sa amesteci piesele intre ele.
Daca vrei sa para ca ai sanii mai mari...
Cauta topuri cu mai multa structura, iar balenele de sustinere definesc frumos forma sanului si pot sa-i faca sa dea senzatia ca sunt cu un numar mai mare ca in realitate. Iar cupele cu burete sunt deja un truc clasic.
Daca vrei sa pari mai slaba peste tot...
Bucurati-va, femei de pretutindeni! Exista costume modelatoare care fac ca sezonul de plaja sa fie mai putin inspaimantator pentru noi. Mizati pe cele care contin Lycra, Spandex, neopren sau o combinatie a primelor doua, Miratex. Miracole poate face un decupaj plasat strategic sau un decolteu in V adanc (eventual cu o broderie sau strasuri).
Daca ai burtica...
Cauta un costum care sa aiba volanase sau fronseuri peste abdomen pentru a ascunde ce nu vrei sa se vada. Opteaza pentru o culoare inchisa. Sau pentru unul cu paneluri de culoare inchisa pe lateral si imprimeu floral pe mijloc. Croiala Empire (cusatura chiar sub bust) atrage atentia spre partea de sus a trunchiului tau. Un pareo transparent, legat peste solduri, iti da un plus de incredere. 
Daca ai sanii mari...
Contrar parerii generale, sutienul cu bretele prinse dupa gat (halter-neck) poate sa-ti fie aliat in aceasta situatie. Cauta unul cu banda mai lata sub sani si care se leaga cu nod dupa gat (nu cu inchizatoare obisnuita), caci poti controla lungimea bretelelor. Alege bretele groase si taieturi care sa minimizeze sanii. Daca vrei sa creezi iluzia unui bust mai mic, cauta un sutien intr-o nuanta mai inchisa decat slipul. In cazul unui costum intreg, alege sa fie inchis la culoare in partea de sus si mai deschis colorat in partea de jos. Iar decolteul sa fie in V: suficient de adanc pentru a-ti sublinia sanii, dar si acopera adaugand o nota de eleganta.
Daca nu ai talie...
Poti alege un costum de baie cu centura in talie, ci tigheluri serpuite sau fronseuri. Sunt de evitat costumele intregi uni sau cu dungi orizontale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara 2013

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0