Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce culori se poarta in primavara si vara lui 2012

Ce culori se poarta in primavara si vara lui 2012
Paleta de culori ce se poarta in primavara si vara lui 2012 nu este foarte larga, insa include tonuri frumoase si proaspete. De la rosu intens, galben crud si portocaliu pana la elegantul alb si clasicul negru, aceste culori aduc o nota noua, proaspata si clasica pentru primavara si vara 2012. Iata asadar ce culori se poarta in primul sezon al lui 2012...


Nu iti poti face garderoba pentru primavara si vara lui 2012 fara sa stii ce culori se poarta.

Pantone a dat deja paleta de culori in tendinte pentru primavara 2012, iar nuantele sunt dintre cele mai placute si vesele.

CULORI PALIDE SI CARAMEL
Tonurile blande, care insufla prospetine si tinerete sunt categoric in trendurile ce se poarta in 2012.

Se poarta crem, roz deschis, coral, culoarea piersicii si banana, fie in tinure complete, fie asortate intre ele.


PORTOCALIU
Portocaliul este culoarea regina pentru sezonul primavara-vara 2012. Se poarta la orice si incorporata in orice piesa de imbracaminte sau accesoriu, de la rochii, genti, curele, pana la pantofi sau ochelari de soare. Daca nu iti prea place portocaliul, nu trebuie sa te fortezi sa il porti, dar incearca totusi sa il incorporezi in accesorii mici si delicate, numai cat sa dea o nota proaspata tinutei.


ALB
Desi albul poate fi considerat culoarea iernii, in primavara si vara lui 2012 se va purta din plin. Ba chiar o tinuta alba din cap pana in picioare este una din cele mai puternice tendinte pentru primavara-vara 2012. Ca detalii si accesorii, incearca dantele delicate, care vor accentua linia feminina a tinutei.


FUCSIA
Ficsia este o culoare dificila, dar in tendinte pentru 2012. Incarca sa o porti ca accesoriu sau in detalii care sa scoata in evidenta anumite linii ale tinutei.

NEGRU
Nu scapam de negru nici primavara sau  2012, dupa cat se pare, desi designerii nu o considera o nuanta in tendinte pentru primavara-vara 2012. Negrul este insa foarte versatil si are narele avantaj ca se poate combina cu orice alta culoare.


COMBINATIA ALB-NEGRU

Combinatia acestor culori neutre poate crea o tinuta foarte eleganta si rafinata. renunta insa la clasica combinatie de bluza alba si fusta neagra sau invers; alege rochii in combinatii de alb-negru.


GALBEN
Pentru primavara-vara 2012, designerii alatura galbenul portocaliului. Nu stiu cat de bine da aceasta combinatie, insa cu siguranta ca separate arata minunat. Galbenul este, asadar, la moda in primavara-vara lui 2012, in toate nuantele sale: de la galben pai pana la cel mai crud galben posibil.


NUDE, CULOAREA PIELII

Culoarea pielii este, asenemea negrului, o nuanta versatila, care se poate combina cu practic price alta culoare si nu arata niciodata vulgar sau obisnuit.

ROSU
Rosu este una din culorile ce se poarta mult in primavara-vara lui 2012. Se va purta in nunate diferite ca intensitate, de la rosu intens, arzator, pana la nuante mai bande. Orice combinatie ai alege, rosul va da o nota clasica, senzuala dar si proaspata tinutei.


ALBASTRU/TURCOAZ
Albastrul, in toate nuantele lui, este respiro-ul sezonului urmator. De la albastru electric pana la nuantele inchise ale oceanelor, albastrul este o culoare nobila si eleganta, un must-have in garderoba pentru primavara-vara 2012.


NUANTELE PANTONE PENTRU SEZONUL PRIMAVARA-VARA 2012

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ce culori se poarta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre primavara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre combinatii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0