Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

12 semne ca pisica te insala

12 semne ca pisica te insala
O alinti cu Pufosila, Inimioara, Tigrut si alte dragalasenii. Are intotdeauna cea mai buna mancare, este periata si mangaiata, nu sta singura decat foarte putin si, totusi, simti ca ceva este in neregula in relatia voastra. Daca banuiesti ca pisica de insala, uita-te la aceste semne:


1. Vine tarziu acasa. Daca Pisi se urca de obicei in patul tau pe la 9 seara, dar acum se intoarce pe la 11/12, trebuie sa-ti pui niste intrebari.
2. Miroase a parfum. Daca mirosi parfumul altei femei pe blanita de care ti-a fost dor toata ziua, riscul e mare sa fi fost inselata. Chiar daca a incercat sa-si acopere urmele lingandu-se viguros, simturile tale stiu ele ceva, asa ca pisi nu mai pacaleste pe nimeni.
3. Nu mai este interesata sa se cuibareasca. Ieri era cea mai dragalasa pisica din lume, dar azi se uita in alta parte cand te vede. Daca primeste dragostea in alta parte, este normal ca pisica ta sa nu-si mai doreasca contact fizic.
4. Ai gasit fire de par necunoscute pe codita pisicii. O piepteni ca de obicei si dai peste un fir lung, blond si cret pe blanita. Problema este ca tu esti bruneta, la fel ca si restul familiei.
5. Este mult prea secretoasa. Ai observat o schimbare brusca de comportament, si anume ca pisi este mai secretoasa ca inainte. Se duce la baie cand tu esti la bucatarie si habar nu ai pe unde e in majoritatea timpului.
6. Se ingrasa. Nu i-ai dat mancare in plus, dar a pus pe burtica si arata mai plina ca niciodata. Singura explicatie logica este ca a primit bunatati de la o alta posibila stapana.
7. Este foarte grijulie cu aspectul sau fizic. Pana acum nu-i pasa cum arata, dar brusc se ingrijeste in exces. Se vede cu cineva fara stirea ta.
8. Are ruj pe zgarda. Te-ai aplecat sa o saruti pe cap si te-ai retras imediat caci ai vazut urme de ruj pe zgarda. Nu ai sarutat-o recent pe gat si, oricum, tu nu ai purta o astfel de culoare.
9. Evita contactul vizual. Se poarta dubios in ultima vreme si nici nu-ti mai aduci aminte cand a fost ultima data cand s-a uitat in ochii tai. 
10. E tot timpul plecata. Pana nu demult nu iesea deloc din casa, acum nu mai e de gasit, desi stii sigur ac nu e cu prieteniid e prin vecini, caci acestia tocmai ti-au rasturnat gunoiul din fata casei.
11. Este foarte artagoasa. Era multumita, odata ca niciodata, sa stea in poala ta, acum insa se bate cu tine pe telecomanda. Daca sare la cearta fara motive, isi justifica plecarea suparata de mai tarziu, penrtu a se intalni cu stapana secreta.
12. Incepe sa-ti ofere mai multe cadouri. Mai primeai tu soricei, dar numai o data pe an, insa acum primesti tot felul de ofrande, zilnic. Sunt daruri pe care ti le face din vina.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.96 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre animale de companie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pisica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prada

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0