1. Bruschete cu rosii si busuioc
Rumeneste painea cateva minute si unge apoi fiecare felie cu cateii de usturoi deja curatati. Adauga apoi rosiije decojite, taiate rondele si un strop de ulei de masline. Le mai poti baga cateva minute la cuptor sau le poti consuma chiar in aceasta stare. Mai trebuie doar sa adaugi sare busuioc proaspat deasupra.
2. Bruschete cu prosciuto si parmezan
Rumeneste feliile de paine si unge-le apoi cu usturoi. Adauga cate o felie de prosciuto si putin parmezan. Poti adauga si o felie de rosie, iar apoi mai baga preparatul cateva minute la cuptor.
3. Bruschete cu somon si crema de branza
Feliile de paine trebuie sa fie cat mai subtiri, stropeste-le cu putin ulei de masline si lasa-le la cuptor pana devin crocante. Intre timp, prepara crema de branza (daca nu ai una deja preparata) din cateva felii de branza data printr-o razatoare fina, putina smantana si cateva fire marar. Adauga sare si malaie si intinde compozitia pe feliile de paine. Ruleaza somonul in fasii si adauga-l deasupra. Mai poti baga bruschetele la cuptor cateva minute sau le poti servi asa.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.61
din 5
- 9 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!