* telina data pe razatoarea mica (cat intra intr-o cana);
* morcov dat pe razatoarea mica (cat intra intr-o cana);
* 3 mere taiate cubulete;
* 1/2 cana nuci pisate (optional, prajite fara ulei, intr-o tigaie);
* 1 lingura suc de lamaie;
* 3 linguri maioneza;
* sare si piper, dupa gust.
Preparare:
Daca doresti, poti fierbe telina si morcovul putin (1 minut din momentul in care apa incepe sa dea in clocot), insa salata se poate manca si cruda. Scurge bine de apa, amesteca intr-un castron cu merele si nucile, picura sucul de lamaie si incorporeaza maioneza. Se potriveste de sare si piper si se mananca dupa o jumatate de ora, timp in care aromele se vor amesteca. Se poate servi ca atare, intr-un castron, sau pe un pat de crutoane, frunze de salata sau rucola, pe bruschete sau felii de rosii.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
