2 oua
1 lingura smantana
100 g unt
zeama de lamaie
condimente
3-4 linguri sardele sau ton din conserva
2-3 palarii de ciuperci, trase la tigaie
Preparare:
Se bat cu telul pe foc (in bain-marie) ouale si smantana, si se lasa sa fiarba pana cand se ingroasa. Dupa ce au fiert, se da cratita deoparte si se amesteca in continuu, pana se raceste. Se freaca untul (lasat la tempratura camerei), se amesteca in compozitia anterioara si se continua cu amestecatul pana ce crema devine foarte fina. La nevoie, se adauga zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust. Pestele se paseaza cu furculita, ciupercile se trag la tigaie si se toaca marunt, apoi se amesteca in crema de smantana.
Crema cu peste si ciuperci se serveste ca aperitiv, cu bruschete, ardei sau rosii.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
