2 oua
1 lingura smantana
100 g unt
zeama de lamaie
condimente
3-4 linguri sardele sau ton din conserva
2-3 palarii de ciuperci, trase la tigaie
Preparare:
Se bat cu telul pe foc (in bain-marie) ouale si smantana, si se lasa sa fiarba pana cand se ingroasa. Dupa ce au fiert, se da cratita deoparte si se amesteca in continuu, pana se raceste. Se freaca untul (lasat la tempratura camerei), se amesteca in compozitia anterioara si se continua cu amestecatul pana ce crema devine foarte fina. La nevoie, se adauga zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust. Pestele se paseaza cu furculita, ciupercile se trag la tigaie si se toaca marunt, apoi se amesteca in crema de smantana.
Crema cu peste si ciuperci se serveste ca aperitiv, cu bruschete, ardei sau rosii.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!