Ingrediente:
- o bagheta taiata felii subtiri;
- 3 linguri ulei de masline;
- 3 catei de usturoi, decojiti;
- un varf de cutit de piper negru;
- 70 g parmezan ras;
- 70 g branza cheddar rasa.
- patrunjel tocat parunt.
Bruschete cu parmezan - modalitate de preparare
Feliile se stropesc cu ulei de masline si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la cuptor 5 minute pentru a se rumeni.
Se scot si se ung cu usturoi, apoi se adauga parmezanul, branza cheddar si putin piper.
Se mai lasa la cuptor 3-4 minute pana se topesc branzeturile. Se servesc calde, presarate cu patrunjel.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.7
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!