Ingrediente:
- o bagheta taiata felii subtiri;
- 3 linguri ulei de masline;
- 3 catei de usturoi, decojiti;
- un varf de cutit de piper negru;
- 70 g parmezan ras;
- 70 g branza cheddar rasa.
- patrunjel tocat parunt.
Bruschete cu parmezan - modalitate de preparare
Feliile se stropesc cu ulei de masline si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la cuptor 5 minute pentru a se rumeni.
Se scot si se ung cu usturoi, apoi se adauga parmezanul, branza cheddar si putin piper.
Se mai lasa la cuptor 3-4 minute pana se topesc branzeturile. Se servesc calde, presarate cu patrunjel.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.7
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!