Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 alternative sanatoase la cafea

de Sunt Fericita la 2020-11-24
3 alternative sanatoase la cafea
Dependenta de cafea este o problema tot mai des intalnita, cu atat in 2015, cand cele mai multe persoane sunt cufundate in munca si dedica tot mai putin timp odihnei.


Trezitul de dimineata si orele in sir petrecute la birou ne transforma zi de zi in niste mici robotei si pare ca doar cafeaua ne ajuta sa rezistam. Nimic gresit, daca nu bem mai mult de o ceasca pe zi.

Cafeaua reprezinta insa un adevarat pericol pentru sanatate atunci cand se transforma in dependenta - cazul persoanelor care beau cel putin trei cesti pe zi. Trebuie sa stiti ca atunci cand este consumata in exces, cafeaua poate deteriora mucoasa organelor gastrointestinale si poate cauza gastrita si ulcer.

Daca sunteti una dintre persoanele care consuma cafea in exces, va recomandam sa va ganditi la una dintre aceste alternative, mai sanatoase:

Cicoarea - recunoscuta in intreaga lume ca alternativa la cafea, avand un gust similar. Cicoarea nu produce efecte negative si are efecte in stimularea activitatilor psihice. In plus, este revitalizanta si combate depresia.

Oshawa - o buna alternativa la cafea, produsa din naut, orez, cicoare. Este recomandat deoarece are capacitatea de a stimula capacitatea intelectuala si de a elimina durerile de cap.

Ceaiul negru - inlocuitorul ideal al cafelei. Alunga oboseala, continand cofeina, insa in cantitati cu mult mai reduse fata de cafeaua. Este ideal sa il combinati cu lapte.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.55 din 5 - 33 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cafea

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai negru

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cicoarea

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0