Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semne ca te implici prea mult in relatie. Vezi ce ar trebui sa schimbi!

de Viorica Ghinea la 2021-01-15
Semne ca te implici prea mult in relatie. Vezi ce ar trebui sa schimbi!
Stiai ca multe probleme sentimentale apar tocmai din cauza faptului ca te implici prea mult in relatie? Nu numai ca partenerul tau se va simti sufocat in aceasta legatura, dar si tu vei dezvolta multe frustrari in interior. Citeste mai jos care sunt semnele care iti spun ca te implici prea mult in relatia de cuplu pe care o ai si ce anume ar trebui sa schimbi.


Te implici prea mult in relatie? Vezi semnele de mai jos!



1. Relatia te lasa fara energie

Atunci cand te implici prea mult intr-o relatie de cuplu, te simti obosita psihic. Nu mai energie pentru a te ocupa si de alte aspecte ale vietii tale. Pare ca singurul tau tel in viata este aceasta legatura sentimentala. Incearca sa te detasezi putin si sa gasesti placere si in altceva, altfel vei ajunge sa nu iti mai imaginezi viata fara partenerul tau.


2. Ai renuntat de mult timp la pasiunile tale

Din dorinta de a te integra cat mai bine in viata partenerului tau, i-ai adoptat toate pasiunile si obiceiurile. Pe ale tale le-ai lasat undeva in spate, ascunse intr-o cutie imaginara. Nu iti pune hobby-urile pe ultimul plan in favoarea celor pe care le are partenerul tau, cu atat mai mult daca acestea nu iti sunt pe plac, ci le ai doar de dragul lui.


3. Preiei si responsabilitatile partenerului tau

Responsabilitatile ar trebui sa se imparta la doi intr-o relatie de cuplu normala. Daca tu ai ajuns sa le preiei aproape in totalitate pe cele ale partenerului tau, atunci cu siguranta te implici prea mult in aceasta legatura. Discuta deschis cu partenerul tau si spune-i ca te deranjeaza faptul ca nu se implica in anumite activitati. Nu il critica, ci doar vorbeste-i pe un ton cald si intelegator. Astfel vei obtine mai multe avantaje.


4. Esti singura care face propuneri

Tu esti singura care vine mereu cu propuneri de intalniri, iesiri si planuri de viitor. Partenerul tau nu se implica deloc in astfel de activitati, astfel ca iti revine tie rolul principal de a anima legatura dintre voi. Trage un semnal de alarma si vorbeste cu el despre acest lucru. Amandoi trebuie sa va implicati in egala masura in aceasta relatie.


5. Nu ai mai stat de mult cu prietenii si familia

Te implici prea mult intr-o relatie atunci cand petreci atat de mult timp cu cel drag, incat nu iti mai vezi familia si prietenii cu saptamanile ori, mai rau, cu lunile. Nu ar trebui sa ii neglijezi niciodata, cu atat mai putin daca relatia cu acest barbat se afla la inceput.


6. Ai devenit disperata

Simti ca partenerul tau scoate sufletul din tine si nici macar nu incearca sa remedieze cumva situatia dintre voi? Atunci cu siguranta te implica mai mult decat este cazul. Si nu  in orice legatura, ci intr-o relatie toxica. Daca nu intelege ca nu asa trebuie sa decurga lucrurile, atunci ar trebui sa iti cauti fericirea in alta parte.


Te regasesti in aceste semne? Atunci tine cont de indrumarile oferite si realizeaza schimbarile necesare in relatia ta.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezamagire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre responsabilitati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre certuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie toxica

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0