Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti dai seama dupa limbajul corpului ca este innebunit dupa tine

de Viorica Ghinea la 2017-10-02
Cum iti dai seama dupa limbajul corpului ca este innebunit dupa tine
Nu stii cum sa tii dai seama daca un barbat te place sau nu? Ei bine, este suficient sa ii observi cu atentie limbajul corpului. Asadar, daca comportamentul lui iti poate provoca confuzie, nu acelasi lucru se va intampla si cu semnalele pe care le transmite corpul lui, care efectiv il dau de gol. Afla in continuare daca este innebunit dupa tine ori nu!


Limbajul corpului, ghidul tau in decodificarea sentimentelor unui barbat
 


I sa maresc pupilele atunci cand te vede

Uita-te cu atentie in ochii lui si observa daca i se maresc pupilele atunci cand te vede. Acesta este un semn clar ca simte ceva mai special pentru tine. Chiar si un barbat mai timid isi va dori sa faca un contact vizual cu tine, asa ca este imposibil sa nu observi daca se petrece o schimbare cu el in acest sens ori nu.


Incearca sa te atinga constant

Distanta dintre corpurile voastre poate sa spuna multe lucruri despre ceea ce simtiti unul pentru celalalt. Daca barbatul pus sub observatie incearca tot ce ii sta in putinta pentru a se apropia de tine, pentru a te atinge, este evident ca limbajul corpului il da de gol. Te place mai mult decat iti poti imagina.


Iti copiaza gesturile

Ai anumite gesturi care te diferentiaza de ceilalti, iar de curand le observi si in postura unui barbat din anturajul tau. Este clar ca simte ceva puternic pentru tine si ca ar face orice ca sa iti atraga atentia. S-ar putea sa nu mai treaca mult timp si sa iti marturiseasca faptul ca simte ceva pentru tine.


Se uita la tine cu pofta

Un barbat care te place este un barbat care te doreste intens. Limbajul corpului il da de gol in acest sens. Este suficient sa te uiti cu atentie la el si vei observa instant ca pe tine te priveste altfel decat pe alte femei. Bineinteles, aici il descriem pe cel care nu este atras de mai multe in acelasi timp, asa-zisul Don Juan, care este un afemeiat.


Iti zambeste cu drag

Este usor sa diferentiezi un zambet aruncat din politete si prietenie fata de unul plin de iubire si caldura. Daca chiar iti este greu sa faci acest lucru, gandeste-te la cum iti zambea unul dintre iubitii tai atunci cand erati impreuna. Cu siguranta vei gasi asemanari in modul de arcuire a gurii.


Limbajul corpului scoate la iveala adevaratele sentimente pe care le are barbatul din fata ta pentru tine. Trebuie doar sa fii atenta la indiciile de mai sus.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre limbajul corpului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre te place

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sentimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubiti

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0