Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aventura cu un barbat insurat: Mai bine las-o balta

de Alina Negrutiu la 2017-10-24
Aventura cu un barbat insurat: Mai bine las-o balta
Poate cel mai bun sfat pe care-l poti da cuiva in legatura cu o relatie cu un barbat insurat e sa nu se bage in asa ceva. Dar asta s-ar putea sa nu fie un sfat practic pentru toate femeile, caci, nu-i asa, nu alegi de cine te indragostesti.


Stim prea bine ca a fi intr-un cuplu este o misiune dificila si plina  de surprize. Daca barbatul e si casatorit pe deasupra, atunci viata ta e intr-o mare incurcatura, iar tu, cel mai probabil, nu vei castiga competitia.
 
Femeia care este indragostita de un barbat casatorit isi traieste amorul in secret. Prietenii ei cei mai apropiati pot sti ce se intampla, dar ea nu-si poate marturisi bucuria colegilor sau familiei. Cea mai mare parte a timpului si-o petrece asteptand: s-o sune iubitul, sa vina s-o vada, sa petreaca o seara impreuna. Nu este sotia lui, nu este mama copiilor lui, nu este nora parintilor lui. Eufemistic vorbind, sansa ei la fericire este extrem de improbabila.
 
Daca se nimereste sa te indragostesti de un barbat insurat, iata cateva adevaruri due pe care trebuie sa le stii.
 
1. Nevoile familiei sale primeaza in fata alor tale.
familia lui va fi intotdeauna pe primul loc, inclusiv sotia. Chiar daca vorbeste in termeni negativi despre mariajul sau, asta nu inseamna ca obligatiile fata de sotie scad ca valoare in ochii sai. Nu conteaza daca are sau nu copii, daca o iubeste pe ea sau nu. Viata lor impreuna include o retea de prieteni in care el se simte bine. Nu va risca sa o piarda.
 
2. Viata lui cu tine este un secret si intotdeauna va fi asa.
nu conteaza cat de mult va plimbati in parc mana in mana. Este dispus sa-ti fie iubit, iti aduce daruri, dar nu te va prezenta prietenilor lui. Familia poate afla. Nu conteaza cat e de amabil, esti doar o distractie pentru el.
 
3. Nu-si va parasi sotia.
Statistic, sub 5% dintre barbati isi parasesc sotiile pentru amanta. Fie ca este vorba despre problemele legale si financiare ale divortului, de credintele religioase sau de faptul ca le place sa fie in sanul familiei, barbatii nu-si parasesc sotiile fata de acre mai pot avea sentimente. Chiar si Katharine Hepburn a stiut si acceptat acest adevar in timpul lungii sale relatii cu Spencer Tracy. Mai mult, nu te pacali singura: normal ca face sex si cu sotia lui.
 
4. Din punct de vedere legal, financiar si emotional, nu ai niciun drept.
Chiar daca este indragostit de tine, el analizeaza totul dintr-o perspectiva din alt registru decat cel afectiv. Nu e un om rau, dar trebuie sa fie practic. Stie ca emotiile intense ii fac rau familiei sale si nu vrea sa ajunga acolo. Apara-te de suferinta si intelege odata pentru totdeauna ca nu vei avea parte de nimic mai mult, indiferent de ce-ti spune. Trebuie sa ai o viata functionala care sa te mentina la suprafata dupa despartire. Ca si el, dealtfel.
 
Un cerc solid de prieteni separati si o viata sociala cu acestia este o necesitate. Nu fi mereu dispusa sa-ti anulezi planurile pentru a te intalni cu el. Intalneste-te si cu alti barbati. Asa nu vei uita ca barbatul pe care-l iubesti nu traieste ca un calugar alaturi de sotia lui.
Relatia cu sotul alteia este o calatorie de la extaz la depresie. Evalueaza-ti prioritatile, gandeste cu capul si asigura-te ca ai o viata in afara lui. Iti vei construi astfel un statut confortabil de „cealalta femeie”, care face lucrurile ceva mai tolerabile.

Cele 4 reguli de aur pentru o buna comunicare in cuplu >>

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.96 din 5 - 28 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aventura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sotie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0