Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 moduri simple sa te indragostesti de tine

de Alina Negrutiu la 2014-05-13
5 moduri simple sa te indragostesti de tine
Majoritatea dintre noi avem tendinta de a ne face viata si deciziile mai complicate decat este cazul. Ne spunem noua insene ca, indiferent de provocarile cu care ne confruntam, le vom face fata mai incolo si asa ne amanam problemele. Cand, de fapt, ne amanam viata. Nu exista moment mai bun decat clipa de fata pentru a alege o viata mai buna si mai fericita.


Iata cinci moduri simple de a da reset si de a ne seta pentru succes si fericire:
1. Fa-ti mediul frumos si placut.
Daca incerci sa ai o viata grozava, dar esti inconjurata de dezordine, nu-ti vei vedea visurile cu ochii. Iubeste-ti mediul si felul in care traiesti, respiri, muncesti si ia decizii sa le faci si mai frumoase.
Asa te vei onora pe tine, iti vei aprecia ideile, aspiratiile si fanteziile. Aloca putine minute pentru a-ti ordona biroul, a-ti gati ceva gustos si a-ti cumpara flori.
2. Fii buna cu tine.
Schimba dialogul intern si poarta-l pe un ton respectuos, bland. Este nevoie de concentrare si exercitiu. Elementul cheie pentru o viata cu adevarat fericita este sa te placi si sa te aprobi cu totul.
Relatia ta cu tine este cea mai intima pe care o ai. Daca acea relatie este sarcastica, rea, lipsita de respect, cum poti astepta ca restul sa infloreasca? Daca este dificil pentru tine, ia o poza de cand erai mica si, de fiecare data cand dialogul devine abuziv, vorbeste cu copilul din tine. In acest fel vei fi mai blanda.
3. Creeaza o comunitate pozitiva.
Relatiile pe care ni le cream conteaza. Nu numai ca ne ofera siguranta, stabilitate si conexiune, dar ne ajuta sa ne identificam in calitate de indivizi, sa apartinem. Stiind ca suntem parte a ceva mai mare consolideaza rezistenta, responsabilitatea, creste sanatatea emotionala si fizica.
Asigura-te ca te conectezi cu ceilalti intr-un mod pozitiv, bazandu-te pe ceea ce merge (tristetea, depresia nu leaga). Indrazneste sa imparti lumina in comunitatea ta.
4. Concentreaza-te pe punctele tari, nu pe slabiciuni.
Intr-o societate obsedata cu perfectiunea, este usor sa te angrenezi in lupta de a eradica orice slabiciune. In loc sa-ti consumi astfel energia, muta-ti atentia inspre ptimizarea punctelor tari. Aici se afla potentialul tau. Intreba-te ce-ti place sa faci. Ce-ti aduce bucurie? 
5. Bucura-te mai mult.
Daca nu este foarte dificil, acel ceva nu merita sarbatorit, asa-i? Gresit. Indiferent daca drumul a fost usor sau greu, da-ti permisiunea sa te bucuri.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucurie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0