Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Barbatii nu stiu ce vor, pentru ca nu ma vor pe mine

Gandurile unei femei mature: Barbatii nu stiu ce vor, pentru ca nu ma vor pe mine
Sunt relativ tanara, frumoasa, independenta financiar. Am un apartament (AL MEU!) decorat cu gust, o masina galbena (A MEA), nu am restante la intretinere, dar am o pisica (pe asta o impart cu mama, mai ales cand plec in week-end pe undeva). Dar nu am un iubit.


Trebuie sa mai spun ca serviciul imi cere tinuta eleganta, deci imi urc zilnic gleznisoarele pe tocuri de 6-10 cm, iar incheieturile imi sunt toate discret parfumate cu arome fine frantuzesti. Nu prea mult, sa nu se asfixieze cel care urca dupa mine in lift, dar nici prea cu multa modestie. Imi place sa impresionez, sa se uite lumea la mine ca si cum as fi castigat deja cursa la care altii abia s-au inscris. Dar nu am un iubit.
Sunt o persoana relativ relaxata, adica nu cred ca universul comploteaza impotriva mea cand imi vars cafeaua pe pantalonii crem cu dunga. Ma dezbrac de ei, imi iau fusta creion gri care-mi vine atat de bine si las pantalonii la curatatorie, in drum spre serviciu. Dar nu am un iubit.
Familia mea este mare si frumoasa. Si galagioasa, caci reusitele tuturor trebuie trambitate pentru a ne bucura la comun. Unul are inca un copil, altul a mai terminat un master, verisoara de-a doua a invatat sa cante la chitara. Ca Nichita Stanescu, eu spun inocenta: ''Eu am venit cu turma mea de lei stravezii''. Sunt haioasa, stiu. Dar nu am un iubit.
O vreme am banuit ca trebuie sa miros urat, de nu se apropie nimeni de mine sub distanta de 10 centimetri. Nici nu cred in spatiul personal, nu ma simt sufocata in multime, nu ma sperie femeile care povestesc tot timpul despre plozii lor si nici barbatii microbisti. Sunt echilibrata si sociabila. Dar nu am un iubit.
Am testat mai multe coafuri, pentru a o gasi pe cea care sa-mi scoata si mai bine in evidenta ochii mari. Am ajuns la o varianta cu breton lung care-mi vine chiar bine. Mi-am schimbat culoarea intr-un aramiu placut, care mai imblanzeste culorile inchise ale hainelor office. In week-end, port tenisi verzi si un hanorac plin de flori. Ador blugii cu talie joasa si tricourile cu decolteu barcuta. Am din astea pe toate culorile. Dar nu am un iubit.
Mi-am facut o lista cu 5 motive care ma impiedica poate sa stau si eu atarnata cochet de bratul vreunui barbat (acum, sincera sa fiu, as accepta si unul cu sosete albe in pantofi negri):
1. Lipsa barbatilor eligibili.  Exista mai multe femei pe planeta, iar cei buni sunt deja insurati. Cei 'neluati' sunt defecti cumva.
2. Imi place sa am o cariera de succes. E adevarat, nu am foarte mult timp la dispozitie, dar as putea rupe cate o ora la pranz si chiar mai multe seara, de dragul unei intalniri amoroase. Sunt insa prima care recunoaste ca relatiile cer timp. Iar eu aleg sa-mi acord intai mie atentie si apoi altcuiva.
3. Teama. Mi-e teama sa nu fiu ranita, mi-e teama de penibil. Nu ma pot arunca cu capul inainte sa dau de un nou Radu. Nu, nu voi face asta.
4. Vreau sa fiu libera. Nu-mi place sa-mi verifice cineva mesajele in telefon sau sa-mi ceara socoteala ca mi-am cumparat 3 rochii, si nu doua. 
5. Asteptari. Stiu ca nu voi gasi niciodata un Simon Baker cu un trandafir in gura la usa. Ma limitez insa la cateva caracteristici de baza: loialitate, curatenie trupeasca, un minim bagaj de cultura. Daca mai vine si cu niste ochi verzi, gata, e luat.
Tata mi-a zis ca barbatii nu se uita la o femeie, pentru ca e fie urata, fie prea dependenta (gen Liana care se infasoara in jurul tau si te sufoca), fie are copii. 
Celor care au mai mult noroc ca mine, succes la vanatoare, fetelor!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie matura

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii amoroase

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0