Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Weekend confortabil in pijamale calduroase

de Sunt Fericita la 2022-11-24
Weekend confortabil in pijamale calduroase
Daca nu aveti chef sa evadati din casa in acest weekend, puteti sa petreceti frumos timpul si acasa, alaturi de membrii familiei. Un mic dejun linistit, serialul preferat si un pui de somn la amiaza in sunetul ploii va vor permite sa va relaxati la maxim, in timp ce hainele confortabile de acasa adauga un plus de confort.


Cum trebuie sa fie hainele confortabile de casa

Pijamale pufoase si halatele de baie reprezinta confort pur. Arthur Schopenhauer a spus odata ca viata si somnul sunt pagini din aceeasi carte. Si este imposibil sa nu fiti de acord. Ne petrecem o treime din viata dormind si nu exista o stare mai placuta si mai plina de satisfactii pentru o fiinta umana decat o odihna sanatoasa. Deci, ce puteti face pentru a crea un week-end in casa placut?

Hainele pe care le purtati joaca un rol primordial aici.
 
Fie ca vorbim despre pijamale dama sau halate, acestea trebuie sa fie comode si placute la atingere.

Pentru barbati, un set de pijamale barbati de calitate vor asigura un somn si o odihna linistita, mai ales cand dupa geam vremea e mohorata si nu aveti chef sa iesiti din casa.

O cantitate de bumbac cat mai mare la aceste camasi de noapte si halate vor oferi maxim confort.

Produsele realizate din aceasta tesatura creeaza caldura, sunt respirabile, adica lasa aerul sa circule liber.

Designul fiecarui articol ar trebui gandit pana la cel mai mic detaliu. Acest lucru inseamna sa puteti gasi pijamale si halate de baie pentru fiecare gust si pentru fiecare ocazie.

Iarna este cea mai confortabila si mai primitoare perioada a anului. Este o perioada a ceaiului fierbinte din canile de Anul Nou, a sosetelor calde tricotate, a ghirlandelor festive si a esteticii de basm. Pentru a profita la maximum de acest timp, este important sa creati atmosfera potrivita.

2 idei de tinute de week-end pentru o odihna in mijlocul caldurii casei

1. Pijamale vesele

Primul si cel mai important element al unui week-end este pijamaua asortata. Toata lumea stie deja ca aceste pijamale dama bumbac trebuie sa fie calduroase si de buna calitate. Acum imaginati-va ca va treziti intr-o dimineata geroasa de iarna, va uitati pe fereastra - cerul este alb si chiar zboara fulgi de zapada. Iar dvs. - acasa, la caldura si in pijamale barbatesti mega confortabile. Cine nu a visat sa se simta ca un erou din filmul “Singur acasa”? Secretul il reprezinta pijamaua potrivita.

Iarna, pe de alta parte, nu se refera doar la Revelion. In aceasta perioada, nuantele pastelate delicate sunt mai potrivite ca niciodata. Cum va jucati cu ele - nu conteaza, lasati-va imaginatia sa zburde. Tonurile delicate se potrivesc bine intre ele si vor arata intotdeauna elegant. Daca sunteti in cautarea unei pijamale dama satin pentru zile reci, alegeti o piesa inchisa cu nasturi in fata, si cu maneca lunga.

2. Halate de casa confortabile

Unde avem cea mai mare nevoie de caldura si confort? Dupa baie, desigur. Dupa un dus, mai ales iarna, este important sa va inveliti rapid in haine calduroase pentru a evita sa raciti. Prin urmare, aceste halate ar trebui sa fie:
- confectionate din tesatura groasa, dar moale;
- preferabil cu o gluga;
- de lungime medie sau lunga

Acasa va puteti relaxa si va puteti permite orice capriciu!

Recomandarea pentru sezonul de toamna/iarna este un halat moale din material terry. Dupa un dus, va va tine de cald si va absorbi umiditatea suplimentara.

Dar cel mai important lucru este ca exista o multime de culori si modele! Vei fi exact ca in reclama pentru balsamul de clatire - infasurata in tesatura moale si dizolvandu-te in fericire.

Astfel, venind acasa, oricine vrea sa isi scoata rapid costumul de afaceri sau uniforma si sa imbrace ceva comod si calduros. Acum e vremea pijamalelor si halatelor pufoase!

Aceasta este o imbracaminte nu doar pentru somn: va puteti petrece o zi intreaga in ele fara sa va simtiti incomodat. Acestea sunt frumoase, se potrivesc perfect oricarei siluete, iar culorile vor oferi fetei dvs. un aspect proaspat si placut.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pijamale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre halate

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0