Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

50 de ani este o varsta periculoasa pentru femei

de Alina Negrutiu la 2014-05-21
50 de ani este o varsta periculoasa pentru femei
Dupa ani intregi in care a pus familia si sotul pe primul loc, multe femei, pe masura ce se apropie de pragul de 50 de ani, vor mai mult de la viata. Dorinta de a gasi implinire personala este coplesitoare, chiar daca asta inseamna sa iasa din securitatea casniciei, spun psihologii.


La sfarsitul decadei de 40 de ani, se presupune ca intri intr-o etapa a calmului si a imbratisarii definitive a domesticului, asa-i? Este perioada cand trebuie sa rasufli usurata ca munca grea de a-ti creste copiii a ramas in urma. Gata cu dintii care cresc si cu crizele de personalitate, pachetul de scoala si sedintele cu parintii. In sfarsit, te poti bucura si tu de timp petrecut cu sotul.
Dar este doar un cliseu. Fiindca multe femei ajung, la 50 de ani, intr-o zona periculoasa. Casnicia si copiii nu le mai atrag atat de tare si cocktailul hormonal le face sa fie nelinistite, spune dr. Pam Spurr, citata de Daily Mail.
La 50 de ani, esti la intersectia a doua sentimente conflictuale: ai cunostintele, experienta si dreptul de face ce vrei cu viata ta, dar iei inca in calcul faptul ca acest lucru s-ar putea sa nu fie pe placul sotului si al copiilor.
Multe femei care si-au petrecut viata crescand o familie si fiind sotii bune, muncind, in acelasi timp, pentru o cariera, simt acum dorinta de a redescoperi pasiuni tineresti. Si nu doar in plan sexual.
Nu este neaparat nevoie de un barbat nou in viata lor pentru ca femeile de peste 50 de ani sa doreasca sa-si schimbe viata. Multe cer divortul pentru ca s-au plictisit si vor sa fie iarasi singure. 
Tu ce crezi? Care sunt experientele tale? 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 50 de ani

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre divort

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casnicie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0