Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata de ce nu te-ai maritat inca

Iata de ce nu te-ai maritat inca
Inca vrei sa te mariti. Toata lumea din jur incearca sa te faca sa te simti prost ca ai 30 (sau poate 40) de ani si esti inca singura. Dar tu stii deja ca misogini sunt peste tot, adica oameni care simt ca menirea lor in viata este sa supere femeile. O problema tot exista: aceea ca esti singura, desi nu iti doresti asta. Poate ca esti a dracului. Poate ca nu-ti place sa saruti barbati cu burta. Poate doar nu-ti place sa-ti imparti patul cu altcineva.


Nu te teme! Iti oferim in continuare cele mai importante motive pentru care nu te-ai maritat inca: 
1. Esti o scorpie.
Adica esti tot timpul nervoasa. Probabil nici nu realizezi. Crezi ca esti desteapta. Adevarul este ca esti nervoasa la culme. Pe mama ta. Pe industria chimica in general. Pe Basescu. Si asta ii sperie pe barbati.
Chestia e ca majoritatea barbatilor vor sa se insoare cu cineva care e dragut cu ei. Ai aiuzit de Kim Kardashian? Ai vazut-o vreodata incruntata? Nu cred. De-aia o plac barbatii. Stim ca e nedrept sa fii tu cea care rezolva temerile barbatilor, dar asta vei face toata viata daca te vei marita. Bafta! 
2. Esti superficiala.
Cand e vorba de ales un sot, un singur lucru conteaza: caracterul. El ar trebui sa fie in fruntea listei. Daca nu esti insa maritata, putin probabil ca vei analiza caracterul unui barbat. In schimb, te uiti dupa unul inalt. Sau bogat. Sau unul care stie cine e Saussure. Din nefericire, asta nu e gandirea unei neveste, ci a unei adolescente. Un barbat cu caracter nu se casatoreste cu femeile adolescente, caci ele sunt tot timpul nefericite si nu le place sa gateasca. Sic! 
3. Esti o tarfa.
E fain sa-l agati pe tipul de la metrou si pe postas si pe curier si pe mai stiu eu cine, dar asta nu-nseamna ca te vei si casatori cu vreunul dintre ei. Dupa o anumita varsta, sexul recreational devine ca un drog, in parte din cauza oxytocinei, hormonul care se elibereaza cand o femeie alapteaza sau are orgasm. Si, pentru ca natura nu stie sa faca diferenta intre Charlie Sheen si un posibil sot, fii mai selectiva!
4. Esti o mincinoasa.
Iata cum sta treaba: dai peste un tip care e dragut si te place, dar nu e disponibil. Il tine ceva, cum ar fi o casnicie sau faptul ca se plimba toata ziua prin oras pe skateboard. Sau poate nu vrea sa inceapa o noua relatie.
Stii ca, daca ii spui adevarul – ca esti gata sa-ti pui pirostriile – nu te va mai suna. Chiar din ziua aia. Si nu vrei asta. Asa ca-i spui ce relatie frumoasa avem, neprincipiala si delicioasa. Juri! Zece minute mai tarziu loveste oxytocina. Si vrei mai mult. Dar lui nu-i spui asta. Este secretul tau si al celor 22.000 de prietene de suflet ale tale. 
Ne pare rau sa-ti spunem, dar el nu va intelege niciodata ca nu poate trai fara tine. Stie ca o poate face si chiar bine. Si stii si tu asta. Altfel nu l-ai minti.
5. Esti o egoista.
Daca nu te-ai maritat pana acum, bobii spun ca te gandesti cam mult la propria persoana. Te gandesti la forma coapselor tale, la hainele tale, la cestile tale. Te gandesti la cariera, daca ai una, la profesorul de yoga. Uneori te gandesti si ca, daca te-ai marita cu un tip bogat sau cu unul cu o slujba buna la o multinationala, ti-ar disparea toate probemele. 
O nevasta buna, o nevasta pe jumatate buna, nu sta toata ziua sa se gandeasca la propria persoana: are atatea de facut, mai ales dupa ce apar si copiii. 
6. Nu esti suficient de buna.
Nu noi credem asta, ci tu. Nu cauti un egal, ci pe cineva mai bun ca tine: mai aratos, cu o familie mai buna, cu o slujba mai buna. Trebuie sa stii un lucru: ESTI PERFECTA ASA CUM ESTI. Daca nu intelegi asta, vei avea multe obstacole in calea casniciei, caci femeile care nu-si stiu valoarea sunt neveste oribile. De ce? Pentru ca femeile care nu se iubesc pe ele insele, nu-si iubesc nici barbatii. Barbatii destepti stiu asta.
7. Esti o epava. 
Bei prea mult. Cheltuiesti prea mult. Castigi prea putin. In orice caz, ai un viciu care te macina. Cum iti dai seama ca ai o problema. Simplu. TII UN SECRET. Daca e ceva ce nu-i poti spune mamei sau prietenei, fii sigura ca acel ceva va sta in calea unei relatii de lunga durata.
8. Esti nebuna. 
Nebunia inseamna ca iubesti intensitatea. Vrei ca viata sa aiba mereu semnul exclamarii. Dar oamenii si viata normala inseamna, de fapt, un mare cascat. Daca te vezi ca Angelina Jolie pe vremea cand era cu Billy Bob si-si purtau sangele in fiole la gat, esti nebuna. Un mod sigur de a afla ca ai luat-o razna este daca mai mult de o persoana ti-a spus asta si daca te-ai descurca de minune intr-un reality show.
9. Esti o barbata. 
Vanezi barbatii si ii ucizi. Ii suni, le scrii mesaje, ii chemi in oras. Ai catuse langa pat. Esti conducatorul jocului. Mereu. 
Trebuie sa-i mai lasi si pe ei sa preia initiativa. E simplu sa-ti dai seama daca te place: iti cere datele de contact si te suna imediat. Nu asteapta doua saptamani, caci a trebuit sa-si viziteze bunica bolnava din Busteni.
10. N-ai niciun Dumnezeu. 
Casnicia este un drum spiritual. Are puterea de a schimba orice relatie. Trebuie sa ai un Dumnezeu. Nu neaparat barbatul cu barba din ceruri care sa-ti dea un Mercedes sau un sot, daca esti buna, sau sa te pedepseasca, daca ai facut ceva. Iti trebuie nu o relatie spirituala cu Mos Craciun, ci una cu puterea de dincolo de oceane, gravitate, ciocolata si Beatles. Poti sa-i spui Dragoste, daca ti-e teama de religios. Oricum i-ai spune, e puterea care schimba totul. Caci, atunci cand intervine spiritul intr-o relatie, nu mai conteaza cati barbati sunt pe piata. Nu mai exista liste cu ce vrei la barbatul tau. Raman doar doi oameni cu o misiune: SA SE IUBEASCA.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casnicie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dumnezeu

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0