Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 lucruri exasperante pe care barbatii le fac in pat

6 lucruri exasperante pe care barbatii le fac in pat
El arata traznet, e gentil, ti-a luat flori cand v-ati intalnit, sexul se anunta a fi fantastic, dar... uita sa-si mai dea jos sosetele, iti pune intrebari bizare si incearca sa te impresioneze cu pozitii incomode. Si ar fi bine sa fie prima si singura experienta de gen, insa multi fac la fel. Iata cateva din cele mai exasperante si enervante lucruri pe care le fac barbatii in pat...


1. Poarta... sosete
Daca asta nu-i caraghios, nu stim ce ar putea fi. Daca sosetele albe nu se poarta niciodata la costum, sosetele in general nu se poarta la costumul lui Adam. Momentul va fi distrus complet.
2. Auuu! Pleosc! Harshhh!
E vorba de o palma prea tare peste fund, de mobilierul care scartaie, de sexul ceva mai salbatic sau de miscarile surprinzatoare care primesc reactii pe masura. Si nu e vorba de toate acestea in sine, ci de cazurile in care efectele sunt atat de zgomotoase, ca se aud in tot apartamentul, inclusiv la vecina de alaturi. A doua zi va fi destul de stanjenitor sa dai ochii cu ceilalti.
3. Vor sa incerce pozitii de staruri porno
Daca sunteti prima data impreuna, e posibil sa vrea sa te impresioneze. Dar, pana la urma, cand vine vorba de sex, il facem ca pe un sport sau pentru placere?
4. Intreaba ''Ai avut deja?''
Pentru femei, e foarte usor sa isi dea seama cand un barbat are orgasm. Daca nu au destula experienta, ei nu isi vor da seama, pentru ca la femei mecanismul este mai complex. Oricum, intrebarea nu isi are locul in nici o relatie, pentru ca taie cheful mai rau ca urmatorul lucru enervant...
5. Pun intrebari despre fostul, in timpul actului sexual
El iti facea asa? E la fel de bine ca atunci? Nu stim cum ar trebui sa functioneze o femeie ca sa poata trece cu usurinta peste intrebarile astea, insa nici nu trebuie sa ne gandim prea mult: asa ceva nu se face. Sau se face, dar respectivul va ajunge la usa inainte de a apuca sa-si puna sosetele.
6. Intreaba ''Cum a fost/Ti-a placut?''
E de inteles ca vor sa aiba si o confirmare verbala, in cuvinte legate, eventual sub forma de laude, a performantelor lor, insa e una din cele mai enervante intrebari pe care le pot pune barbatii in pat. Daca nu sunteti intr-o relatie stabila sau a fost o simpla aventura de-o noapte, ce ar putea raspunde ea? Subiectul e sensibil, la fel ca si raspunsul. Cu siguranta, daca performanta a fost notabila, confirmarea din partea ei va veni imediat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sex

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0