Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu: iata metoda cu care nu dai gres!

de Viorica Ghinea la 2020-03-06
Albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu: iata metoda cu care nu dai gres!
Albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu este o metoda din ce in ce mai utilizata pentru ingrijirea danturii. Daca ai fost dezamagita de prea multe ori de produsele din comert, vei fi incantata sa descoperi ce efecte incredibile ofera acest ingredient naturist. Iata cum actioneaza si cum il poti folosi ca sa ai parte de cele mai bune rezultate!


Cum actioneaza bicarbonatul de sodiu in tratamentul pentru albirea dintilor?


Multe dintre solutiile pentru albirea dintilor sunt costisitoare si afecteaza sanatatea din cauza substantelor chimice din compozitie. Dar bicarbonatul de sodiu este 100% sigur, eficient de la prima aplicare si ieftin.

Albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu este o metoda naturala si ofera rezultate la fel de bune ca tratamentele profesionale. Acest ingredient neutralizeaza acizii rezultati din zaharuri in placa bacteriana, care pot provoca atat carii, cat si afectiuni gingivale.

Bicarbonatul de sodiu are actiune abraziva, astfel ca indeparteaza cu succes depunerile reziduale si petele de pe dantura. Avand in vedere ca acesta se dizolva usor in apa, poate patrunde si in spatiile interdentare, acolo unde se acumuleaza resturi alimentare si, implicit, se dezvolta mai multe bacterii.

Nu este nevoie sa aplici presiune atunci cand te speli pe dinti cu bicarbonat de sodiu, fiindca actioneaza oricum asupra petelor. Acesta deschide nuanta danturii cu cateva tonuri si previne decolorarea.

Tratament pentru albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu


Nu este deloc complicat sa incluzi bicarbonatul de sodiu intr-un tratament pentru albirea dintilor. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci bicarbonatul de sodiu cu putina apa pana cand se formeaza o pasta omogena. Introdu periuta de dinti in acest amestec, apoi spala-te pe dinti ca de obicei. Dupa cum am mentionat mai sus, nu este nevoie sa freci energic si apasat. Acest obicei afecteaza smaltul dintilor si tesuturile gingivale, iar cu timpul te poti confrunta cu probleme. Optional, pentru a prepara un tratament cu actiune si mai puternica, adauga in acest mix naturist si cateva picaturi de apa oxigenata, un alt agent cu proprietati de albire.

Alta metoda de albire a dintilor cu bicarbonat de sodiu implica presararea acestuia peste pasta de dinti de pe periuta. De asemenea, mai poti sa adaugi si cateva picaturi de suc de lamaie proaspat stors.

Nu folosi in fiecare zi tratamentul pentru albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu, ci doar o data pe saptamana. Daca exagerezi cu acesta, iti poate afecta smaltul dintilor cu timpul.

Incearca si tu tratamentul pentru albirea dintilor cu bicarbonat de sodiu! De acum nu le vei mai invidiat pe vedete pentru dantura lor impecabila.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.3 din 5 - 49 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre albirea dintilor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dinti sanatosi

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0