Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 4 sfaturi pentru o dantura sanatoasa

de Alina Ilie la 2016-02-29
Top 4 sfaturi pentru o dantura sanatoasa
Ce trebuie sa faci pentru a avea o dantura sanatoasa si un zambet frumos? Iata 4 sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand vine vorba despre ingrijirea dintilor.


1. Nu abuza de dulciuri. Dulciurile favorizeaza aparitia cariilor dentare. Mare atentie la fructele uscate! Desi sunt delicioase, nu este indicat sa le consumam deoarece contin foarte mult zahar. Pentru ca au o consistenta lipicioasa, fructele uscate pot ramane blocate intre dinti si pot favoriza aparitia cariilor.

2. Evitati alimentele dure. Bomboanele, acadelele asigura un mediu propice pentru dezvoltarea cariilor. Daca aveti obiceiul de a le zdrobi in dinti, smaltul se va toci mult mai repede.

3. Pentru mentinerea unor dinti sanatosi, evita bauturile carbogazoase. Acestea contin acizi care ataca smaltul dintilor, favorizand aparitia sensibilitatii dentare.

4. Consuma mere, telina, morcovi deoarece un efect de curatare naturala a dintilor. Stimuleaza gingiile, cresc nivelul de saliva si curata suprafata dintilor.

Adopta o dieta sanatoasa si echilibrata, mananca fructe si legume proaspete si evita expunerea indelungata a dintilor la substantele acide pentru a preveni eroziunea lor.

Si nu uita, este foarte important sa mergi la un control stomatologic cel putin o data pe an.

Foto: www.orthoflexbands.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.64 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dinti sanatosi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dulciuri

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0