Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cura cu ceai de papadie: calea naturala pentru a pierde sanatos in greutate

de Alina Ilie la 2017-05-30
Cura cu ceai de papadie: calea naturala pentru a pierde sanatos in greutate
Una din cele mai puternice plante cu proprietati detoxifiante este banala papadie. Frunzele, tulpinile si radacinile contin substante amare care intensifica tranzitul intestinal si sunt un puternic diuretic, eliminand surplusul de apa din organism.


Ceaiul de papadie are rezultate remarcabile in procesul de slabire. Este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv de toxine si ajuta la dizolvarea pietrelor de la rinichi. Datorita proprietatilor sale, ceaiul de papadie mareste secretia biliara si normalizeaza circulatia sangelui.

Problemele digestive precum arsurile, durerile de stomac sau balonarea pot fi reduse daca planta este consumata frecvent sub forma de salate si ceai. Desi gustul frunzelor de papadie e usor amarui, te vor ajuta sa scapi ca prin minune de kilograme.

In plus, papadia contine o catitate mare de vitamine din complexul B, ceea ce ii permite sa fie eficienta in tratarea infectiilor, anemiei si constipatiei.

Radacinile de papadie contin doua substante deosebit de valoroase: taraxacina, utila in tratarea bolilor digestive si inulina, de mare ajutor in controlul diabetului zaharat. Papadia poate, de asemenea, alina durerile reumatice si artrita.

Cum se prepara infuzia din frunze de papadie: infuzati 10 g de frunze uscate in 200 ml de apa fierbinte timp de 5 -10 minute. Consumati ceaiul de 3 ori pe zi.

Pe parcursul celor 12 saptamani cat dureaza cura nu ai voie sa consumi paine, dulciuri, sucuri carbogazoase, paste si alimente procesate.

Ce ai voie sa mananci:

- la micul dejun: iaurt, oua fierte, ovaz, branza slaba, salata de vinete, hummus,
- la pranz: supa de pui si orez cu legume, salata de cruditati, legume la gratar
- la cina: piept de pui la gratar cu salata din frunze de papadie, sote de ciuperci, supa de rosii, salata de naut cu patrunjel, mancare de spanac, mancare de fasole verde etc.
- gustari intre mese: nuci, migdale, seminte, struguri, cirese, grapefruit, mere.

Intre mesele principale nu uita sa beai o cana cu ceai de papadie.

Un studiu publicat in revista Plos One a constatat ca radacina de papadie este foarte eficienta in chimioterapie. Potrivit dr. Siyaram Pandey, profesor de biochimie si autor al studiului, in urma studiilor realizate in laborator s-a demonstrat ca are capacitatea de a distruge celulele canceroase.

De la acnee si alte afectiuni ale pielii la indigestie, gastrita si constipatie, ceaiul de papadie este un remediu natural excelent pentru aceste probleme.

Putine persoane stiu ca papadia face parte din plantele cele mai bogate in provitamina A, de mare ajutor in lupta impotriva radicalilor liberi care produc riduri, cearcane si alte pete pe piele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.26 din 5 - 33 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai de papadie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre radacina de papadie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0