- 200 g piept de pui fiert;
- 150 g broccoli;
- 100 g unt;
- 2 catei de usturoi;
- sare si piper;
- o jumatate de lingurita de paprika;
- 150 g cascaval ras (sau branza cheddar).
Spalam ardeii bine, indepartam pielitele si samburii (pastram coditele pentru aspect), ii taiem in jumatati si ii punem in tava.

Captura video FoodGasmic
Separat, intr-un bol, pregatim compozitia pentru ardei. Adaugam pieptul de pui taiat marunt (il putem taia cu cutitul bucatele mici sau folosim robotul de bucatarie), buchetelele de brocoli, untul topit, usturoiul pisat, cascavalul ras (100 g) si condimentam cu sare, piper, paprika. Amestecam ingredientele si umplem ardeii cu aceasta compozitie. Deasupra presaram cascavalul ramas.

Captura video FoodGasmic
Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
.jpg)
Foto: chilipeppermadness.com
Foto articol: www.perdue.com
Sursa: FoodGasmic
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
