Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Barbati sexy din cinematografia clasica

Barbati sexy din cinematografia clasica
Vedetele masculine considerate sexy astazi nu au nimic in comun cu cei din trecut. Actorii tineri de astazi par mai mult concentrati pe aspectul fizic si nu pe calitatea interpretarii. Iata inca o serie de barbati sexy ai filmului clasic si cateva propuneri de filme in care ii poti vedea desfasurandu-se in toata splendoarea lor...


Paul Newman (1925-2008) este cunoscut in toata lumea pentru ochii sai de un albastru incredibil si pentru marele talent actoricesc de care a dat dovada in filnele sale. Nu mai e nevoie sa spunem ca, dincolo de sex-appeal-ul sau, el este unul din monstrii sacrii ai cinematografiei clasice.
Marlon Brando (1924-2004)
Desi in ultima parte a carierei statutul sau de sex-simbol s-a pierdut, trebuie numai sa il vezi jucand in "A Streetcar Named Desire" pentru a intelege de ce mii de femei il adorau. Aspectul sau, prezenta, vocea mai ales, il faceau irezistibil.
Fred Astaire (1899-1987)
Cand s-a prezenta la prima proba pentru un rol, s-a descris ca un om care poate sa danseze un pic, nu stie sa joace si e nitel chel - el nu vroia sa dovedeasca nimic, numai sa danseze. Cariera lui de dansator profesionist s-a desfasurat in peste 50 de ani in care a jucat si dansat alaturi de mari actrite ale timpului. Usurinta si eleganta cu care dansa, tinuta impecabila si modul natural de a juca l-a transformat in scurt timp intr-unul din cei mai sexy barbati de la Hollywood. Il poti vedea in filme ca "Top Hat", "Holiday Inn", "Daddy Long Legs" si altele.
Humphrey Bogart (1899-1957)
El a creat sablonul de baiat rau in cinematografie, iar toate filmele in care a jucat sunt definitorii pentru genul film noir. Iar cum femeile se dau in vant dupa baietii rai, e de inteles de ce a fost considerat unul din cei mai sexy barbati de la Hollywood. Dincolo de rolurile jucate si de statutul de barbat sexy, Bogart avea faima de mare petrecaret. Cateva din filmele reprezentative sunt "The Maltese Falcon", "Casablanca", "Key Largo", "The African Queen".
Jimmy Stewart (1908-1997)
Nu se poate sa nu stii filmul "It's a Wonderful Life" - "Viata e minunata!"... de cativa ani, televiziunile au reinceput sa il difuzeze in perioada sarbatorilor de iarna. Stewart joaca mereu rolul tipului bun si amabil, de obicei un barbat aflat intr-o criza existentiala. Naturaletea, umorul fin si sarmul de care da dovada de fiecare data in filmele sale ii dau un sex-apeal specific baietilor buni. A castigat doua premii Oscar, a luptat in cel de-al doilea razboi mondial si a fost insurat timp de 45 de ani... Cateva din filmele lui cele mai cunoscute sunt "Mr. Smith Goes To Washington", "The Philidelphia Story", "It's a Wonderful Life", "Rear Window", "The Man Who Shot Liberty Valance".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sexy

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hollywood

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0