Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce semne zodiacale tind sa insele? Nu te indragosti de acesti barbati!

de Viorica Ghinea la 2020-01-17
Ce semne zodiacale tind sa insele? Nu te indragosti de acesti barbati!
Cat de simplu ar fi daca am vedea de la inceputul unei legaturi sentimentale o stampila care sa ne lamureasca ce fel de barbat avem in fata noastra. Ar fi semnul care ne-ar scuti de multe dezamagiri si de lacrimi amare. Vestea buna este ca astrologii ii dau in vileag pe cei care tind sa insele. Descopera mai jos ce barbatii calca stramb intr-o relatie!


Zodia Gemeni, pe lista infidelilor


Nu te astepta ca un barbat nascut in zodia Gemeni sa iti fie fidel prea mult timp. Bineinteles, totul depinde de modul in care decurge relatia, dar trebuie sa stii ca atunci cand isi va pierde interesul, va cauta in alta parte. Obisnuieste sa flirteze des cu femeile si nu considera ca este gresit ceea ce face nici macar atunci cand este implicat intr-o relatie de cuplu.

Nativii te pot iubi nebuneste astazi, iar maine sa inceapa sa li se para interesanta o colega de munca. Ar fi un miracol sa faci un barbat nascut sub influenta acestui semn sa aiba ochi doar pentru tine.

Zodia Fecioara nu este ceea ce pare

Barbatul nascut in zodia Fecioara te va cuceri inca de la inceput, facandu-te sa crezi ca este cazut din stele si ca nu vei mai gasi altul ca el. Ce-i drept, are calitati care nu pot fi trecute cu vederea, dar, atentie, fidelitatea nu este una dintre ele. Te va convinge ca nu este interesat de alte femei, dar adevarul este ca se pricepe sa le suceasca mintile tuturor. Te va tine in brate si iti va spune ca te iubeste, dar apoi o va invita pe alta in dormitor.

Numai daca se va simti complet satisfacut de relatia pe care o are va ramane fidel, dar trebuie sa stii ca acest obiectiv nu este usor de atins. Reprezentantii nascuti in acest semn zodiacal sunt greu de multumit si cauta mereu partenera perfecta.

Zodia Varsator musca des din fructul oprit

Daca te vei implica intr-o relatie cu un reprezentant al acestei zodii, vei vedea ca se va dovedi o adevarata provocare sa il tii numai pentru tine. Poate ca se va intoarce tot in bratele tale, dar cu ce te ajuta dupa ce a sarutat alte buze?

Barbatul Varsator este imprevizibil, asa ca nu stii niciodata la ce te poti astepta de la el. Bucura-te de compania lui, dar nu te atasa niciodata prea mult. Se pricepe sa spuna vorbe marete, dar sta mai prost cu punerea promisiunilor in aplicare.


Zodia Pesti cade usor in tentatie

Da, stim ca pare cel mai sensibil barbat din horoscop, asa ca nu te astepti sa calce stramb, ci sa iti fie fidel pana in panzele albe. Din pacate, adevarul este cu totul altul. Nativii acestei zodii sunt pacatosi din nastere, asa ca nu se pot abtine atunci cand tentatia le da tarcoale.

Se deziluzioneaza usor intr-o relatie de cuplu, asa ca tind sa se arunce in bratele altei persoane repede, nu sa rezolve problema amoroasa pe care o au. Vor reusi sa ramana fideli doar celor care viseaza la fel de mult ca ei.


Tu ai o experienta neplacuta cu barbatii din aceste zodii? Chiar sunt infideli intr-o relatie de cuplu?



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre infidelitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inselat

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0