Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum flirteaza zodiile: cine este expert si cine repetent

de Viorica Ghinea la 2020-10-30
Cum flirteaza zodiile: cine este expert si cine repetent
Talentul de cuceritor este scris in astre, asa ca nu este de mirare de ce unele persoane se pricep atat de bine la cuvinte, iar altele se fastacesc si o dau in bara. Citeste mai jos ce zodii merita diploma de expert in domeniul flirtului si cine ar trebui sa mai repede o data clasa de cucerire a sexului opus!


Ce stil de flirt ai in functie de zodie


Berbec

Nativii acestei zodii nu stau deloc prost la capitolul “flirt”. Acestia dau impresia ca cunosc tainele seductiei in detaliu. Nu este nevoie sa depuna prea mult efort verbal, fiindca privirea intensa si zambetul sexy fac totul. Te privesc de la distanta cu atitudine si te atrag ca un magnet.


Taur

Taurii sunt mai timizi atunci cand vine vorba despre flirtat, astfel ca prefera ca persoana pe care o plac sa vina la ei. Dar au norocul ca nivelul lor de senzualitate atinge cote inalte fara sa depuna prea mult efort in acest sens.


Gemeni

Farmecul de care dau dovada Gemenii nu poate fi trecut cu vederea. Acestia fac victime in randul reprezentantilor de sex opus la fiecare pas. De la gesturi pana la cuvinte, Gemenii merita titlul de maestri in arta seductiei.


Rac

Racii se pricep de minune sa faca complimente, asa ca isi asediaza “victima” cu cuvinte frumoase. Chiar si cei care spun ca nu se indragostesc cu usurinta cad prada farmecului lor. Latura sensibila de care dau dovada este un punct de atractie pentru reprezentantii sexului opus.


Leu

Pe reprezentantii zodiei Leu nu trebuie sa ii invete nimeni cum sta treaba cu flirtul, fiindca acestia se pricep de minune. Primesc titlul de expert fara niciun vot contra, astfel ca cei din jur ar trebui sa se inspire din stilul acestora. Secretul lor sta in atitudinea directa si in determinare.


Fecioara

Nici Fecioarele nu se descurca rau atunci cand flirteaza. Acestia te vrajesc cu mixul timiditate-indrazneala, asa ca nu mai ai nicio sansa si le cazi prada. Te seduc atat prin aspect fizic, cat si prin inteligenta. Cine ar putea sa reziste?


Balanta

Nu exista prea multe zodii care sa ii intreaca pe reprezentantii zodiei Balanta atunci cand vine vorba de flirtat. Parca s-ar fi nascut cu cuvintele potrivite in gura, asa ca nu o dau niciodata in bara. In timp ce altii se chinuie sa scoata doua fraze la o intalnire amoroasa, cei din Balanta se poarta natural si seducator.


Scorpion

Scorpionii nu stau prea mult pe ganduri atunci cand le place o persoana de sex opus, ci flirteaza la greu cu aceasta. “Victima” nu are nicio sansa de scapare, ci cade in vraja dragostei. Cuvintele cheie sunt: umor, senzualitate si putina indecenta.


Sagetator

Sagetatorii se pricep bine la cuvinte, asa ca nimeni nu le sta in cale atunci cand vor sa cucereasca pe cineva. Obisnuiesc sa povesteasca tot felul de experiente mai mult ori mai putin adevarate, dar isi ating scopul de fiecare data.


Capricorn

Capricornii lasa impresia ca sunt seriosi chiar si atunci cand flirteaza. Poate de aceea se pricep atat de bine sa cucereasca pe oricine pun ochii. Acestia nu raman doar la categoria complimentelor, ci sunt in stare sa faca jocuri de cuvinte inteligente. Mintea lor ascutita seduce inca din primele momente de discutie.


Varsator

Varsatorii nu trebuie sa depuna prea mult efort ca sa flirteze, pentru ca toti din jurul lor simt nevoia sa faca acest lucru cu ei. Personalitatea fermecatoare de care dau dovada ii atrage la fel ca un magnet pe ceilalti. Acestia nu isi fixeaza limite in discutii, ci ii lasa cu gura cascata pe cei din jur.


Pesti

Poate ca reprezentantii zodiei Pesti lasa impresia ca nu se pricep prea bine sa flirteze, insa au si acestia talentul lor. Actioneaza cu timiditate la inceput, insa apoi, pe masura ce prind curaj, devin chiar provocatori. Sunt senzuali, asa ca le incita cu usurinta imaginatia celor din randul sexului opus.


Ti se potriveste descrierea?


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre flirt

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cucerire

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0