Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campania ”Respect Scoala”: mii de copii fara posibilitati din intreaga tara vor primi rechizite

de Alina Ilie la 2015-09-04
Campania ”Respect Scoala”: mii de copii fara posibilitati din intreaga tara vor primi rechizite
In aceasta toamna, mii de copii fara posibilitati din intreaga tara vor primi rechizite cu ajutorul carora sa-si inceapa sau sa-si continue studiile. Acesta este unul dintre obiectivele campaniei ”Respect Scoala”, demarata de Mega Mall, a carei demers este acela de a readuce in discutie tema respectului pentru scoala si educatie si importanta acestora in dezvoltarea celor mici.


Vocile campaniei sunt cantaretii Loredana si CRBL, doi artisti pentru care scoala si disciplina au reprezentat factori esentiali pentru cariera lor muzicala. Lor li se vor adauga si alti artisti si oameni care sunt recunoscatori educatiei pentru parcursul lor profesional.

Pe fundalul increderii din ce in ce mai scazute a romanilor in invatamantul romanesc, campania ”Respect Scoala” doreste sa-i adune laolalta pe toti cei care isi aduc aminte cu drag de scoala, fie ca rememoreaza emotiile primelor zile, fie orele spumoase de romana sau matematica conduse de invatatori dedicati. Fiecare dintre noi are cate o mica poveste sau gand despre scoala pe care le poate impartasi pe pagina dedicata campaniei, printr-un scurt comentariu #respectscoala alaturi de o imagine din primii ani de scoala. Pentru fiecare imagine incarcata pe pagina, Mega Mall isi ia angajametul sa doneze un caiet unui copil care doreste sa inceapa sau sa-si continue studiile, dar nu are posibilitati.

„Scoala mi-a oferit disiplina si rabdarea de a invata, de a descoperi cat mai mult si de a ma perfectiona zi de zi. Fara aceasta formare, nu as fi ajuns unde sunt. Respect scoala si ii respect pe toti copiii care se tin de ea!” a declarat Loredana.

”De mic copil am pus pret pe invatatura. La 14 ani, atunci cand frecventam cursurile de dans de la Palatul Copiilor din Pitesti, visam sa am propria scoala de dans. Vis care mi s-a indeplinit in urma cu 10 ani. Respect scoala si pe toti parintii care muncesc ca sa-si tina copiii la scoala”, a declarat CRBL.

Pentru inceputul de scoala, Mega Mall a pregatit cateva instrumente care sa inlesneasca parintilor cautarea de rechizite si haine pentru copiii lor, dar si un numar de 7500 de premii pentru cei mici. Mega Mall va distribui Catalogul Ofertelor de Nota 10 care contine tot ce are nevoie un elev in aceasta perioada. O lista completa care le va usura parintilor cumparaturile in Mega Mall insoteste catalogul. Materialele sunt disponibile si la Info Desk-ul de la intrarea din mall.

Completarea listei cu necesarul pentru scoala si cumparaturi de rechizite si haine in valoare de minim 399 Lei le pot aduce copiilor unul din cele 7500 de premii, dintre care 1000 de ghiozdane si 6500 rechizite. În plus, daca acestia se numara printre primii 500 de cumparatori de obiecte scolare, ei pot castiga automat un buchet de flori pentru prima zi de scoala.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall, www.MegaMallBucuresti.ro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scoala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rechizite

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre educatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre invatamant

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0