Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum am inceput sa seman cu Hagi Tudose

Cum am inceput sa seman cu Hagi Tudose
M-am tot gandit cum sa denumesc toate aceste aventuri de reducere a cheltuielilor fara cap pe care le-am facut. Am recurs la titlul asta pana vin cu o idee mai buna, dar pana atunci as vrea sa va spun despre cum mi-am dat seama ca ma transform, pe zi ce trece, intr-un fel de Hagi Tudose al vremurilor noastre.



Luni si ieri am facut cumparaturi chibzuite, dupa lista, si aproape ca mi-am planificat fiecare mic dejun si pranz pentru urmatoarele doua saptamani. Am ales sa cumpar multe fructe si legume, precum si alte ingrediente care sa imi ofere posibilitatea de a gati acasa cat mai variat, gustos si sanatos. Sa stiti ca sunt totusi un Hagi Tudose foarte chibzuit si atent atunci cand vine vorba de mancare si ca am ales, inca de acum un an si jumatate, sa nu mai cumpar niciun aliment care contine substante care ar putea foarte bine sa lipseasca din compozitia respectiva.


Aceasta hotarare a facut sa caut retete de preparare a cerealelor in casa (asa m-am indragostit de granola), sa renunt la dulciurile din comert si sa descopar cu adevarat placerea gatitului. Dar despre micile mari aventuri culinare, in alt episod.


Sa ne intoarcem insa la frigiderul meu care acum e plin si multumit. Si sa va mai anunt ca ieri, deoarece mi-am petrecut opt ore la birou, iar colegii ne-au indestulat cu bomboane si tort de ciocolata, n-am mai cheltuit niciun banut pe masa de pranz.


Si da, ati ghicit, de maine, mesele de pranz se iau la pachet, de acasa, pregatite de dimineata sau cu o seara inainte: pizza, paste, tortilla spaniola (amintiti-mi sa va dezvalui si reteta) etc. Iar aseara am preferat sa merg pe jos cele doua statii de metrou care mi-ar fi scutit 20 de minute, dar drumul a fost frumos, iar plimbarea mi-a prins tare bine.


Asa ca pana acum, aceste mici schimbari par sa aduca numai lucruri bune. Un regim alimentar sanatos deoarece gatim acasa, miscare in plus si cine stie la ce alte lucruri mai renuntam. A, era sa uit, am cumparat astazi biletele pentru Paris asa ca acum am un motiv foarte serios sa pun bani deoparte.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre economii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre regim alimentar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cumparaturi

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0