- 1 kg spanac;
- 50g unt;
- 2 cepe;
- 30g de faina;
- un varf de lingurita de nucsoara;
- 100 g smantana;
- 500 ml lapte;
- 200g parmezan ras;
- sare;
- piper.
Spanac gratinat - modalitate de preparare
Topeste untul intr-o tigaie si caleste ceapa tocata marunt. Adauga faina si nucsoara si amesteca continuu timp de 2 minute. Pune smantana si laptele (cate putin), pentru a evita formarea cocoloaselor si amesteca bine pentru a nu se lipi.
Spala bine spanacul si fierbe-l in apa cu sare timp de 2 minute, apoi toaca-l marunt. Pune spanacul in tigaie, adauga 100 g parmezan si asezoneaza cu sare si piper.
Compozitia se pune intr-un vas de yena iar deasupra se presara restul de parmesan. Da tava la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Foto: eat.snooth.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
