Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sa faci ca sa fii fericita!

Ce sa faci ca sa fii fericita!
Se intampla sa avem anumite asteptari de la viata si de la cei din jurul nostru, fara sa ne dam seama ca de fapt fericirea si starea de bine sunt numai in puterea noastra. Nu trebuie sa depindem de nimeni pentru a fii fericiti, iar studiile ne ajuta in acest sens, dezvaluindu-ne cateva caracteristici ale oamenilor fericiti. Sa ne inspiram si sa aplicam aceste moduri de gandire si obiceiuri, pentru o viata mai calma, echilibrata si fericita...


CONSTIENTIZEAZA LUCRURILE BUNE DIN VIATA TA. Nu privi doar lucrurile negative. O zicala spune sa nu lasi o zi proasta sa iti defineasca intreaga viata; sau un moment prost, sa iti strice toata ziua. Nu lasa nici persoanele negative din viata ta sa iti dea o viziune intunecata asupra vietii. Daca simti nevoia, fa o lista cu lucurile bune din viata ta, fii constienta de ele si multumita ca le ai. Asta e o caracteristica de baza a oamenilor fericiti.
FII OPTIMISTA; DACA E NEVOIE, INVATA SA FII OPTIMISTA. Invingatorii si oamenii fericiti au marea calitate de a fii optimisti. Indiferent de situatie, exista oameni care mereu vor gasi o parte buna sau vor prezenta lucrurile intr-o maniera optimista sau hazlie. Intelege ca pana si un esec este o oportunitate de a invata si de a te dezvolta. Optimistii si oamenii fericiti vad lumea ca pe un loc plin de oportunitati si aventuri.
NU DISECA ORICE INTAMPLARE SI NU FACE COMPARATII. Atunci cand te compari cu altcineva, pur si simplu iti otravesti sufletul; daca se intampla sa fii mai buna decat acea persoana, vei avea un sentiment nesanatos de superioritate - daca simti ca esti mai prejos decat persoana respectiva, e ca si cum ai sterge toate lucurile pentru care ai muncit in viata si toate succesele pe care le-ai avut. Comparatiile de acest gen nu aduc nimic bun; daca simti nevoia sa faci comparatii, fa-o cu tine insati, cea de acum cativa ani.
FII BUNA SI INTELEGATOARE CU CEILALTI. Altruismul si bunatatea, la fel ca iubirea, dau o stare de bine si invadeaza creierul cu serotonina. Cand ii ajuti pe ceilalti simti ca ai facut o fapta buna, iar asta nu poate decat sa te faca fericita. Ajuta pe oricine poti; un sfat, o mangaiere sau o vorba buna it pot da satisfactia ca ai facut bine.
SOCIALIZEAZA CAT MAI DES. Oamenii fericiti sunt aceia care au multi prieteni si care simt ca fac parte dintr-un grup. Mai mult, studiile arata ca singuraticii mor mai devreme decat persoanele sociabile. Chiar daca uneori nu ai chef, e bine sa iesi cu prietenii - ei te vor scoate dintr-o pasa proasta, iti vor aduce iar zambetul pe buze si te vor face sa intelegi ca viata merita traita din plin.
INVATA SA TRECI PESTE PROBLEME. Modul in care reactionezi in fata problemelor si a perioadelor stresante arata cum esti cu adevarat; iar daca simti ca nu faci fata, invata singura cum sa treci peste probleme. Iesi cu prietenii, vorbeste despre problemele tale, constientizeaza-le si incearca sa gasesti solutii. Nu uita ca esti puternica si poti trece peste orice greutate.
INVATA SA IERTI. Ura... urateste sufletul si asta va ajunge sa se vada si pe chipul tau, indiferent de cat de frumoasa esti. Trebuie sa inveti sa faci diferenta intre trecut si prezent si sa nu porti cu tine emotii negative.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oameni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericiti

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0