Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Curele de detoxifiere sunt o minciuna

de Sunt Fericita la 2020-07-02
Curele de detoxifiere sunt o minciuna
Ati incercat sa slabiti in ultima vreme folosind diete care va forteaza sa consumati doar cateva tipuri de alimente si nu s-au vazut prea multe rezultate? Ei bine, atunci e posibil ca dumneavoastra sa fi urmat doar o cura de detoxifiere mai avansata sau mai stricta. De ajutat, insa, nu va ajuta cu mai nimic!


E la moda sa tii o cura de detoxifiere si reprezinta cu siguranta o tema de discutie intre prietene care vor sa isi imparta experientele cu privire la schimbarea unui regim alimentar. Chiar daca majoritatea oamenilor spun ca o cura de detoxifiere ta va ajuta sa te simti mai bine, e important sa stii ca nu e chiar asa. Ar fi un vis daca ne-am putea curata corpul doar cu cateva sucuri sau piureuri. Afla adevarul despre curele de detoxifiere citind in continuare mai jos.

Adevarul gol-golut este ca acestea sunt o adevarata pierdere de timp. Markentingul zilelor noastre este atat de eficient, incat ni se comunica in fiecare zi pe diferite canale ca o cura de detoxifiere poate fi cea mai buna solutie pentru a distruge afectiuni sau pentru a-ti curata pe deplin organismul de daunatori. Nu trebuie sa cadeti in plasa producatorilor de produse scumpe si care nu ofera rezultate palpabile.

Sucul verde, fie el de varza sau alte legume, nu va rezolva orice problema a organismului. E adevarat ca va ajuta un pic, dar asta e cazul doar atunci cand adoptati un stil de viata total diferit. Momentul in care faceti o schimbare drastica in regimul dumneavoastra alimentar este si momentul in care puteti sa profitati de pe urma sucurilor naturale, insa niciun suc nu va oferi beneficii peste noapte. Trebuie sa pastrati disciplina unei alimentatii organice si verzi si sa faceti miscare, daca va doriti intr-adevar rezultate.

Alta minciuna este aceea ca organismul nostru este alimentat in permanenta de toxine care dauneaza corpului, daca nu sunt eliminate. Corpurile noastre au metode naturale de eliminare a acestora, asa ca nu aveti nevoie de combinatii fantastice de alimente greu de obtinut pentru a va curata sistemul de daunatori.

Inainte de orice tratament, nu uitati ca e important sa consumati zilnic suficienta apa, sa faceti catusi de putina miscare, sa aveti un somn odihnitor si sa mancati alimente de calitate buna! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detox

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre minciuna

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0