Ce sa nu cauti pe Google: top 5 lucruri
5. Fotografii cu afectiuni rare
Curiozitatea este buna pana intr-un anumit punct, iar acesta se poate pune chiar inainte de a cauta fotografii cu afectiuni rare pe Google. Nu te va ajuta cu nimic sa stii cum arata corpul unui om care sufera de o boala rara, care poate l-a transformat complet pe masura ce a evoluat. Nu iti incarca mintea cu lucruri urate, care te pot destabiliza emotional, in privinta carora nu ai puterea sa schimbi nimic.
4. Imagini cu animale periculoase
Ce sa nu cauti pe Google, in special seara, inainte de culcare? Imagini cu animale periculoase. Daca iti doresti sa ai un somn usor, cu siguranta nu ti se va indeplini acest lucru. In plus, s-ar putea sa descoperi ca tocmai ti-ai creat singura o noua fobie care se va simti si in viata de zi cu zi, chiar daca nu exista riscul sa intalnesti unul dintre acele animale ori insecte pe care le-ai vazut pe internet.
3. Informatii despre realizarea unei bombe
Nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni faptul ca motorul de cautare Google detine o gama larga de informatii. De la prepararea unei retete pana la tratamente incredibile de infrumusetare, ori de la tinute vestimentare originale pana la pasii de realizare a unei… bombe. Chiar daca esti curioasa sa descoperi lucruri noi, nu este indicat sa scrii acest lucru ori altceva asemanator, adica tot ce implica substante periculoase ori securitate. Nu de alta, dar adresa ta de IP ar putea si urmarita si notata pe lista suspectilor.
2. Nasterea unui copil
Daca te intrebi ce sa nu cauti pe Google, afla ca nu este indicat sa tastezi in casuta de cautare cum se da nastere unui copil. S-ar putea ca imaginile si videoclipurile indicate pentru aceasta cautare sa te socheze si sa te sperie. Multe reprezentante ale sexului frumos s-ar putea simti descurajate, mai ales daca au deja temeri legate de aducerea pe lume a unui bebelus.
1. Simptomele pe care crezi ca le ai
Primul loc in care tind oamenii sa caute atunci cand au anumite simptome este Google. In primul rand, ar trebui sa diferentiezi site-urile de specialitate, unde gaseste materiale redactate de specialisti in domeniul medical, de celelalte. Iar in al doilea rand, ar trebui sa iei in calcul ca multe afectiuni au simptome comune, de la unele banale la unele mai grave. Asadar, pana nu auzi opinia unui medic, care este venita in urma unei consultatii amanuntite, nu ar trebui sa tragi nicio concluzie legata de corpul tau. Nu iti pune diagnosticul in functie de ceea ce spune Google. Bineinteles, este normal sa te informezi in anumite cazuri, dar trebuie sa iei in calcul ca este mult mai important sa iti faci analizele necesare.
Acum, ca stii ce sa nu cauti pe Google, vei rezista tentatiei de a scrie aceste cuvinte in casuta de cautare?
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.25
din 5
- 24 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!