Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cei mai sexy barbati din cinematografia clasica - vezi galeria FOTO (1)

Cei mai sexy barbati din cinematografia clasica - vezi galeria FOTO (1)
Filmele clasice, majoritatea alb-negru, ne intrau la inceput in casa pe coloana sonora a Telecinematecii - acum le putem cumpara online. Vedetele filmului clasic erau barbati eleganti si plini de sarm, care zambeau carismatic, intr-un mod anume care pare pierdut in secolul acesta. Iata cativa din cei mai sexy barbati din filmele clasice, actori desavarsiti si modele de sex-apeal...


Montgomery Clift (1920–1966)
A fost unul din cei mai de succes actori de la Hollywood si a jucat in filme de neuitat precum "A Place in the Sun", "Terminally Station", "From Here to Eternity" si altele. Cunoscut si ca fiind unul din "baietii rai", din cauza abuzului de alcool si medicamente, Monty, asa cum era alintat, a fost toata viata lui admirat de femei. Trasaturile regulate, chipul senin si ochii de un albastru incredibil, il plasaza intre primele lorucl in topul cu cei mai sexy barbari din filmele clasice.

Gene Kelly (1912-1996)
Actor principal in clasicele "Singin' in teh Rain" si "An American in Paris", Gene Kelly a fost unul din cei mai sexy si doriti barbati de la Hollywood. Dansa extraordinar, canta la fel de bine si avea un sarm elegant.





Cary Grant (1904-19987)
Dincolo de rolurile sale, Cary Grant si-a castigat faima de cel mai sexy barbat pentru aparitiile sale fara cusur - de la imbracaminte si tinuta, pana la discurs si infatisare - si pentru accentul sau britanic. Cele care iubesc filmele clasice si-l amintesc cel putin din "Notorious", "To Catch a Thief", "His Girl Friday", "The Philidelphia Story". Se pare ca el a fost omul a carui tinuta, eleganta, tact si aspect fizic a inspirat personajul James Bond... si, privin pozele, nu putem decat sa-i dam dreptate lui Ian Fleming.



Clark Gable (1901-1960)
Este unul dintre cei mai faimosi actori din toate timpurile si cei mai sexy barbati din fimele clasice. Cunoscut cel mai bine in rolul lui Rhett Butler din ecranizarea "Pe aripile vantului" din 1939, Gable a ajuns in atentia tuturor si pentru aspectul sau fizic.



John Wayne (1907–1979)
Recunoscut si el printre cei mai sexy barbati de la Hollywood si categoric unul din cei mai mari actori, John Wayne a ramas faimos, dincolo de rolurile care l-au propulsat in topurile vedetelor de cinema, pentru vocea sa frumoasa si cu masculinitatea impresionanta.



Errol Flynn (1909-1959)
Cu o aparitie plina de sex-apeal si un stil de a juca deosebit, actorul australian Errol Flynn a devenit faimos aproape peste noapte, cand, printr-un joc de imprejurari, a primit rolul principal in filmul Captain Blood. A avut succes in filmele clasice romantice, dar si in western-uri ori filme de aventuri precum "The adventures of Robin Hood"si "The Sea Hawk". Faima de petrecaret si aventurier, dar si zambetul sarmant, i-au adus imediat si atributul de cel mai sexy barbat de la Hollywood.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cei mai sexy barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sexy

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hollywood

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0