Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce este bine sa pui sare in sampon: efectele sunt uimitoare!

de Viorica Ghinea la 2020-03-20
De ce este bine sa pui sare in sampon: efectele sunt uimitoare!
Sarea este cel mai popular ingredient din bucatarie, astfel ca este asociata doar cu domeniul gastronomic. Este important sa stii ca beneficiile acesteia nu se incheie in bucatarie si ca o poti utiliza in multe alte moduri. Spre exemplu, pune sare in sampon si podoaba ta capilara va fi mai frumoasa ca niciodata. Descopera in articol de ce tip de sare ai nevoie si cum poti sa profiti de toate beneficiile pe care le ofera acesta in tratamentele de ingrijire a parului!


Motivul pentru care este recomandat sa pui sare in sampon


Daca esti interesata de efectele acestui truc de ingrijire si infrumusetare, afla ca nu este indicat sa pui orice tip de sare in sampon. Bloggeritele de beauty recomanda sarea Epsom, adica sulfatul de magneziu. Aceasta trateaza mule probleme de sanatate ale scalpului si infrumuseteaza podoaba capilara.

Tratament cu sare pentru parul gras

Pune doua linguri de sare Epsom in samponul pe care il utilizezi de obicei. Agita bine recipientul si spala-te pe cap. Aplica produsul pe scalp si maseaza usor pielea. Pune o cantitate mica si pe varfurile parului. Clateste-te, apoi aplica samponul inca o data. La prima spalare, sarea Epsom va elimina impuritatile, grasimea si celulele moarte, iar la a doua va penetra pielea capului si va improspata podoaba capilara.

Reteta cu sare pentru parul uscat

Amesteca trei linguri de sare Epsom cu trei linguri de balsam de par. Incalzeste pasta obtinuta in cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Aplica pe parul umed si lasa sa actioneze timp de 15-20 de minute, apoi clateste cu apa din abundenta. Aceasta reteta hidrateaza parul, ofera stralucire, lupta impotriva matretii si previne degradarea parului.


Alte moduri in care poti sa folosesti sarea Epsom


In domeniul beauty, beneficiile sarii Epsom nu se incheiei aici. Poti sa folosesti acest ingredient-minune intr-o multime de remedii de ingrijire a pielii. Mai jos gasesti cateva retete pe care merita sa le incluzi in rutina ta de infrumusetare.

Scrub pentru picioare

Amesteca o ceasca de ulei de masline cu doua linguri de sare Epsom. Aplica acest tratament pentru a obtine picioare mai curate si mai catifelate. Il poti utiliza cu succes cu 24 de ore inainte de epilare sau de expunerea la soare. In primul caz, vei preveni cresterea firelor rapid, iar in al doilea te vei asigura ca vei obtine un bronz mai frumos si de durata.

Gomaj pentru corp

Combina doua linguri de sare Epsom cu ulei de cocos, apoi aplica pasta obtinuta pe piele. Realizeaza masaj prin miscari circulare, insistand pe zonele unde ai pielea mai aspra.

Balsam pentru buze

Iti doresti un balsam de buze care sa raspunda tuturor nevoilor tale? Prepara unul pe baza de sare Epsom si nu iti vei mai dori sa incerci alt tip de produs. Mai ai nevoie doar de o lingurita de vaselina cosmetica. Aplica acest amestec pe buze si lasa-l sa isi faca efectul peste noapte. Dimineata, cand te vei trezi, buzele tale vor fi extrem de fine.

Lotiune pentru arsuri solare

Daca ti s-a intamplat sa te expui la soare mai mult decat ar fi trebuit, te poti baza tot pe ajutorul sarii Epsom. Prepara o solutie adjuvanta dintr-o cana de apa calduta la care ai pus doua linguri de sare. Amesteca pana cand se topesc cristalele, apoi aplica comprese pe zonele afectate. Beneficiile se vor face resimtite la scurt timp.

Include sarea Epsom in ritualul tau de ingrijire si nu vei regreta. Efectele acestui ingredient naturist te vor surprinde in mod placut inca de la prima aplicare.

Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.53 din 5 - 35 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sampon

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gomaj

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0