2 cani faina
1 lingurite praf de copt
½ lingurita bicarbonat
1/3 cana zahar
un varf de sare
1 lingurita nucsoara
Adauga apoi:
2 cani lapte batut
2 oua mari, usor batute
2 linguri unt fara sare, topit
un pumn fulgi de nuca de cocos
un pumn de alune zdrobite
Amesteca ingredientele cu o lingura pana se combina, dar nu insista; nu conteaza daca aluatul are cocoloase. Tigaia se pune pe foc, se unge cu unt sau se pune o lingura de ulei de palmier. Se toarna cate un polonic mic de aluat, se lasa pana cand partea de jos devine aurie, apoi se intoarce. Aceste clatite pufoase se pot servi cu felii de mar, felii de banane, zahar pudra sau miere.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!