2 oua
100 g faina
150 g smantana
1 lingurita esenta de vanilie
1 plic zahar vanilinat
alune rasnite
miere
Preparare:
Se amesteca faina cu ouale, se adauga smantana cate putin o data si se amesteca cu o lingura de lemn, repede, pana se omogenizeaza aluatul de clatite. La final, pentru un gust fin, in aluatul de clatite se mai pune zaharul vanilat si esenta de vanilie. Se incinge o tigaie sau aparatul de facut clatite si se pune aluatul cu polonicul. Dupa ce s-au facut clatitele, se picura cu miere si se presara deasupra alunele pisate. Se mai pot servi cu frisca, insa, continutul caloric va creste foarte mult.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
