Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Micul dejun iti face pielea mai frumoasa!

de Sunt Fericita la 2020-06-02
Micul dejun iti face pielea mai frumoasa!
Da, consumarea micului dejun in fiecare dimineata iti va face pielea mai frumoasa!


Micul dejun dupa cum am fost invatati este cea mai importanta masa a zilei pe care multi dintre noi o sarim, iar numarul dietelor pentru aceasta poate fi coplesitor. Dar unele dintre ele sunt cu adevarat efeciente pentru mentinerea sanatatii si chiar au un efect neasteptat asupra pielii si frumusetii tenului. Iata o lista cu diete ce iti fac pielea mai frumoasa si sanatoasa.

O mare parte din alimentele pe care le consumam fie din graba sau din placerea gustului afrodiziac ce ni-l ofera  nu sunt foarte prietenoase cu corpul nostru. Dulciurile, prajelile si produsele procesate pot fi cea mai rapida solutie pentru un mic dejun in graba dar acestea sunt responsabile pentru cum pielea noastra se transforma. Alimentele enumerate contin zahar, sare, grasimi in exces care usuca pielea si o fac sensibila si predispusa aparitie cosurilor.

Un mic dejun sanatos iti poate face tenul frumos.

Beneficiile cerealelor asupra sistemului cardiovascular pot fi cu efect imediat iar in combinatie cu fructe dau un gust atat de bun pe cat si sanatos. O ceasca si jumatate de apa fierbinte iar in aceeasi cantitate fulgi de ovaz combinati impreuna cu o para rasa pe razatoare fina, avocado pisat cu furculita si scortisoare fac un mic dejun gustos si sanatos ce-ti va da energia necesara, amestecul rezultat este ca o pasta nefiind necesara folosirea blenderului.

Daca dimineata nu ai prea mult timp la dispozitie pentru un mic dejun consistent, amesteca in cu blenderul cateva capsuni si kiwi iar rezultatul pe care il vei obtine va fi o bautura energizanta, plina de vitamine si atinoxidanti care poate tine si locul cafelei. Vitamina C din fructele aceastea iti stimuleaza productia de colagen si previne aparitia ridurilor.

Weekendul este momentul in care te poti rasfata cu o portie de clatite delicioase. Clatitele cu mere si nuci ce contin o sursa importanta de acizi grasi omega 3 ce stimuleaza sanatatea pielii.

Pentru aceasta ai nevoie doar de a da merele pe o razatoare, scurse de apa se amesteca cu zahar vanilat si scortisoara intr-o tigaie cu putin ulei incins cateva minute. Se amesteca apoi cu compozitia pentru clatite iar dupa gust se adauga zeama de lamaie, sirop de fructe de padure si se pun inapoi in tigaie cu un politic pana terminati compozitia.

Rosiile adauga suculenta si savoare unei banale omlete. Sunt extrem de benefice pentru piele, acestea fiind printre cele mai populare legume, preferate atat de adulti cat si de copii. Consumul rosiilor stimuleaza productia de colagen si reduce uscarea pielilor.

Nu necesita mai mult de cateva minute fiind un mic dejun rapid si gustos unde in compozitia pentru omleta se adauga sare, piper si cateva cubulete de rosii, toate amestecate intr-un bol se pun intr-o tigaie incinsta pana al rumenirea acestora.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre micul dejun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0