1/2 cana boabe de fasole
1 morcov
1/2 telina (cam cat intra intr-o ceasca)
1 ceapa
1 frunza de dafin
suc de rosii cu pulpa si fara coaja/pasta de tomate
ulei
sare
cimbru
Preparare:
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A doua zi se fierbe pentru 30 de minute, se schimba apa si se lasa iar la fiert. Se pune ceapa tocata marunt, telina taiata cubulete, morcovul taiat felii foaia de dafin si uleiul si se lasa la fiert pana cand sunt gata. Spre final se pune sucul de rosii si se mai
fierbe pana cand fasolea e moale. Spre final se potriveste de sare, si se pune cimbru, dupa care se acopera si se lasa sa traga putin aroma. Supa de fasole cu cimbru serveste calda, eventual cu putina smantana.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!