1/2 cana boabe de fasole
1 morcov
1/2 telina (cam cat intra intr-o ceasca)
1 ceapa
1 frunza de dafin
suc de rosii cu pulpa si fara coaja/pasta de tomate
ulei
sare
cimbru
Preparare:
Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A doua zi se fierbe pentru 30 de minute, se schimba apa si se lasa iar la fiert. Se pune ceapa tocata marunt, telina taiata cubulete, morcovul taiat felii foaia de dafin si uleiul si se lasa la fiert pana cand sunt gata. Spre final se pune sucul de rosii si se mai
fierbe pana cand fasolea e moale. Spre final se potriveste de sare, si se pune cimbru, dupa care se acopera si se lasa sa traga putin aroma. Supa de fasole cu cimbru serveste calda, eventual cu putina smantana.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
