Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum combati celulita? Iata cinci uleiuri esentiale care te ajuta!

de Sunt Fericita la 2019-08-27
Cum combati celulita? Iata cinci uleiuri esentiale care te ajuta!
Pentru ca celulita se instaleaza foarte usor, cauzele aparitiei fiind multiple, iti recomandam cinci uleiuri esentiale care au o eficienta dovedita in combaterea celulitei!


Celulita afecteaza aproximativ 90% dintre femei, iar sportul ori alimentatia sanatoasa nu sunt intotdeauna cele mai eficiente modalitati prin care o poti combate. Uleiurile esentiale sunt recomandate pentru inlaturarea celulitei datorita faptului ca ajuta la eliminarea lichidului, tonifiaza si stimuleaza pielea. Uleiurile imbunatatesc circulatia sangelui, distrug grasimile si lucreaza profund la nivel subcutanat.


Iata cinci uleiuri esentiale benefice pentru combaterea celulitei


Ulei esential de lavanda

Popular pentru aroma sa calmanta, uleiul esential de lavanda are o multime de beneficii si utilizari. Se foloseste pentru tratamentul natural al arsurilor, reducerea stresului, a durerilor de cap si durerilor musculare. Uleiul esential de lavanda stimuleaza regenerarea celulelor si este un remediu potrivit in tratarea celulitei, diminueaza chiar si celulita in stadiu avansat.


Ulei esential de salvie

Planta medicinala cunoscuta si ca un veritabil afrodisiac, uleiul esential de salvie este tonic si tonifiant. Este eficient pentru tratarea celulitei prin simplul masaj in zonele afectate, prin miscari semi-circulare.



Ulei esential de rozmarin

Este un ulei puternic astringent si este ideal pentru stimularea circulatiei, tonifierea si relaxarea pielii. Uleiul esential de rozmarin diminueaza acumularea de grasimi si impiedica dezvoltarea celulitei deoarece previne retentia de lichide si acumularea de toxine in tesuturi.


Ulei esential de lamaie

Considerat unul dintre cele mai versatile tipuri de uleiuri, uleiul de lamaie este un puternic astringent, stimuleaza fluxul sanguin, relaxeaza muschii si reduce stresul de la nivelul pielii, imbunatatind vizibil aspectul celulitei.


Ulei esential de scortisoara

Uleiul esential de scortisoara este un bun tonifiant si stimulant, foarte eficient in masajele anticelulitice, mai ales in combinatie cu uleiul esential de rozmarin. Se poate aplica pe pielea umeda, prin masarea zonelor afectate de celulita, iar datorita proprietatilor naturale de incalzire a pielii, uleiul duce la eliminarea apei din organism.

Toate cele cinci uleiuri esentiale mentionate mai sus, impreuna cu o dieta alimentara bogata, dar si cu un program regulat de miscare, au un rol semnificativ in reducerea celulitei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.43 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0