Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti atrage atentia barbatului pe care il placi

de Viorica Ghinea la 2019-02-15
Cum poti atrage atentia barbatului pe care il placi
Chiar daca nu s-au descoprit inca metode sigure pe care sa le aplici si care sa iti aduca in fata partenerul visurilor tale, exista cateva moduri prin care ii poti atrage atentia barbatului pe care il placi. Iata ce merita sa incerci!


Ne indragostim de multe ori de cine nu trebuie si suferim deoarece partenerul de sex opus nu ne observa. In ciuda eforturilor zadarnice de a te face remarcata, persoana pe care o simpatizezi tot nu iti acorda atentie. Specialistii ofera cateva idei usor de pus in practica pentru a-i atrage atentia barbatului pe care il placi. Iata ce poti incerca.
 
Sa fii pozitiva. Barbatii sunt atrasi de femeile care gandesc si exprima pozitivism. Urmaresc femeile care sunt pline de energie, care sunt mereu cu zambetul de buze si care au intotdeauna motive de veselie. La polul opus, barbatilor nu le plac femeile care se plang din orice, nu isi doresc o femeie langa ei care este sensibila in fata unor lucruri nesemnificative si care nu este sigura pe actiunile ei.
 
Sa fii increzatoare. Barbatii le gasesc atragatoare pe femeile care au incredere in ele si care reusesc prin fortele proprii. Increderea in sine este cea mai importanta calitate pe care o femeie trebuie sa o aiba pentru a-l atrage de partea lor pe barbatul visurilor lor.
 
Fii amuzanta. Chiar daca iti doresti un barbat care sa te faca sa razi si barbatii au nevoie de femei amuzate care sa ii faca sa zambeasca. Ei considera ca umorul este sexy si sunt atrasi de femeile care fac glume, dar si care rad la glumele lor. Renunta la atitudinea serioasa si fii cat mai relaxata in preajma barbatului pe care il placi.
 
Respecta-ti principiile. Chiar daca iti doresti sa impresionezi un barbat, nu renunta la principiile tale de baza. Ramai omul bun si valoros care atrage persoanele din jur datorita actiunilor pozitive pe care le face.
 
Complimenteaza-l si fa-l sa se simta util. Chiar daca o femeie nu are nevoie intotdeauna de un barbat pentru a iesi in evidenta, barbatii isi doresc sa se simt apreciati si puternici. Incearca sa vorbesti cat mai mult cu barbatul pe care il placi si sa ii expui diferite situatii pe care le ai, pentru a-i da ocazia sa se simta util. In acelasi timp, fa-i complimente barbatului pe care il placi. Chiar daca nu intotdeauna recunosc, barbatii asteapta complimente si isi doresc sa auda cuvinte frumoase din partea noastra, a femeilor. 
 
Asadar, daca vrei sa ii atragi atentia barbatului pe care il placi, fii cat mai naturala. Asculta-l, incurajeaza-l, aminteste-i calitatile pe care le are, fii pozitiva si matura si nu uita sa fii eleganta in orice moment!


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0