Ingrediente:
- 250 g nuca de cocos;
- 400 ml lapte condensat indulcit;
- 100 g migdale prajite/alune de padure prajite.
Bomboane Rafaello: mod de preparare
Procedeul de preparare este foarte simplu. Intr-un bol incapator punem 200 g nuca de cocos, adaugam laptele condensat si amestecam bine pana se incorporeaza ingredientele.
Formam bilute in mijlocul carora punem o migdala, apoi le tavalim prin nuca de cocos ramasa. Bomboanele trebuie sa fie egale ca marime.

Sursa foto: foodcocktail.com
Le punem pe un platou si le pastram la rece pana in momentul in care le servim.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
