Ingrediente:
- 250 g nuca de cocos;
- 400 ml lapte condensat indulcit;
- 100 g migdale prajite/alune de padure prajite.
Bomboane Rafaello: mod de preparare
Procedeul de preparare este foarte simplu. Intr-un bol incapator punem 200 g nuca de cocos, adaugam laptele condensat si amestecam bine pana se incorporeaza ingredientele.
Formam bilute in mijlocul carora punem o migdala, apoi le tavalim prin nuca de cocos ramasa. Bomboanele trebuie sa fie egale ca marime.
![](https://suntfericita.manager.ro/dbimg/images/raffaelo.jpg)
Sursa foto: foodcocktail.com
Le punem pe un platou si le pastram la rece pana in momentul in care le servim.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
![](https://suntfericita.manager.ro/dbimg/autori/alina-iliea_img.jpg)
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.33
din 5
- 9 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!