Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti cumperi tot ce vrei de Black Friday

de Sunt Fericita la 2017-11-10
Cum sa iti cumperi tot ce vrei de Black Friday
Nu mai e mult pana la cea mai asteptata sarbatoare din domeniul comertului, Black Friday. Evenimentul, adoptat de cativa ani si in Romania, a fost preluat din America. Ideea acestei practici a pornit de la faptul ca oamenii, in general, evita sa mai achizitioneze lucruri, incepand cu jumatatea lunii noiembrie, pentru ca incep sa puna bani deoparte pentru cadourile de Mos Craciun. Și pentru ca americanii pun pret pe cumparaturi si ar face orice ca sa mentina ritmul lor pe toata perioada anului, au inventat Black Friday-ul, o perioada de reduceri substantiale, la care participa foarte multe magazine, fizice sau virtuale.


 Nici vanzatorii romani nu s-au lasat mai prejos si fac oferte de nerefuzat in ultimele zile din noiembrie. Este o ocazie buna pentru tine sa mai tai de pe lista de dorinte cateva lucruri, mai ales daca urmaresti de mult sa achizitionezi obiectele care vor avea un pret cu mult mai redus, decat in timpul anului. Cum vei putea sa-ti cumperi tot ce-ti doresti la acest Black Friday?


Fa o lista de favorite

Mai toate magazinele online au optiunea de a face o lista de obiecte favorite, in dreptul cosului de cumparaturi, dupa ce iti faci cont. Asta inseamna ca poti beneficia, mai ales daca iti downloadezi aplicatia site-ului preferat, de notificari care iti vor aduce la cunostinta ca obiectul pe care ti-l doresti s-a redus ca pret. Astfel, poti afla primul cand telefonul tau mobil preferat s-a ieftinit si esti la un click distanta de a-l cumpara. Sau poate vrei sa iti reimprospatezi autoturismul si cauti accesorii sau piese noi pentru masina ta, iar primul lucru pe care vrei sa il iei este o baterie de masina noua, ca sa fii sigur ca nu vei ramane la iarna blocat in parcare, pentru ca motorul nu porneste. Ori poate te-ai gandit ca meriti sa aduci ceva nou in garderoba ta si urmaresti sa-ti cumperi un palton sau o geaca groasa pentru temperaturile scazute care si-au intrat deja in drepturi. Orice te-ai gandit sa achizitionezi poate ajunge in mainile tale, daca iti faci un „plan de bataie” si iti faci temele din timp. Apoi, in ziua sau saptamana de Black Friday, in functie de fiecare magazin in parte, muti produsele din lista de dorinte (wishlist) catre cosul de cumparaturi si nu mai ramane decat sa astepti entuziasmat curierul, care va veni incarcat cu lucrurile pe care le-ai ales.

Cum iti permiti tot ce iti doresti?

Poate ai reusit sa pui deoparte o suma care sa-ti asigure cumparaturile dorite, insa, pe ultima suta de metri, cand te pregateai sa inchei shoppingul de Black Friday, ai mai descoperit o oferta careia nu ii poti rezista. Un aparat electrocasnic redus mult de la pretul initial, un gadget care ti-ar face viata mai usoara, ori o excursie in care sa te poti relaxa, alaturi de persoana iubita sau de un prieten bun. Daca nu ti-au mai ramas bani pentru aceste mici mofturi pe care le meriti, nu-ti face griji, poti folosi intotdeauna asul din maneca. Cu un credit online rapid iti poti concentra energia pe care ai fi folosit-o sa faci rost de bani in directia cumparaturilor. Nu-i asa ca e o varianta mai simpla?


Pregateste-te din timp si bucura-te de Black Friday la maximum, pentru ca meriti sa-ti achizitionezi tot ce iti doresti. Spor la cumparaturi!


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cumparaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre black friday

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre shopping

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre magazin

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0