Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul pereche? Iata semnele!

de Viorica Ghinea la 2020-03-27
Cum sa iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul pereche? Iata semnele!
Orice persoana viseaza sa isi intalneasca sufletul pereche la un moment dat in viata, de preferat mai devreme. Din pacate, uneori credem ca l-am intalnit si ne daruim complet, apoi suferim cand realizam ca ne-am inselat inca o data. De aceea, este important sa iti dai seama cand ai intalnit acel suflet special pentru care chiar merita sa lupti. Iata care sunt semnele care iti demonstreaza ca ai langa tine sufletul tau pereche!


Semne ca ti-ai intalnit sufletul pereche: nu le trece cu vederea!



Este cel mai bun prieten al tau

Atunci cand simti ca pe tine si pe cel drag va leaga ceva mai mult decat sentimentele de dragoste, este evident ca ti-ai intalnit sufletul pereche. Intr-o relatie de cuplu nu sunt suficiente iubirea si pasiunea, ci ocupa un loc special si prietenia. Modul in care va intelegeti va ajuta sa va dezvoltati impreuna armonios ori nu, sa atingeti un nivel la care nu multe legaturi sentimentale ajung de-a lungul timpului.


Intuitia iti spune ca esti langa persoana potrivita

Unul dintre cele mai importante semne care iti spune ca ti-ai intalnit sufletul pereche este chiar intuitia ta. Sentimentul acela de familiaritate cu care te confrunti nu este doar in mintea ta, ci este ceva real. Daca l-ai simtit inca de la inceputul relatiei de cuplu, atunci nu trebuie sa mai ai nicio indoiala ca te afli langa persoana potrivita. Nu sta pe ganduri atunci cand trebuie sa lupti pentru cel drag, fiindca s-ar putea sa regreti mai tarziu ca nu ai scos toate armele iubirii la inaintare.


Sunteti pe aceeasi lungime de unda

Este foarte usor sa iti dai seama daca ti-ai intalnit jumatatea ori nu. Pur si simplu sunteti pe aceeasi lungime de unda in multe domenii ale vietii. Iar acolo unde aveti opinii diferite, nu va criticati si nu va judecati, ci va sustineti. Ce iti poti dori mai mult de la un partener de cuplu. Daca ai bifat aceste semne pe lista ta, te poti considera norocoasa pe plan sentimental.


Poti sa vorbesti cu el despre orice

Te feresti sa discuti cu partenerul de cuplu anumite lucruri? Atunci nu te afli langa cel potrivit. Cand esti alaturi de sufletul pereche, iti poti deschide inima fara sa iti fie teama ori rusine de nimic. Simti ca inimile voastre sunt legate puternic, va cititi din priviri si reusiti sa faceti o legatura puternica inca de la inceputul relatiei.


Scoate tot ce este mai bun din tine

Iti amintesti de acele legaturi sentimentale care au scos tot ce era mai rau in tine, facandu-te sa nu te mai recunosti in final? Daca acum simti ca lucrurile stau exact invers, nu mai trebuie sa ai nicio indoiala in privinta faptului ca ti-ai intalnit sufletul pereche. Acesta este unul dintre semnele carora trebuie sa le dai atentie pe parcursul unei relatii sentimentale. Daca nu il bifezi, situatia este clara ca te indrepti in directia gresita.


Iti este alaturi atunci cand ai nevoie

Stii ca ai intalnit persoana potrivita atunci cand ramane alaturi de tine indiferent de problemele prin care treci. Daca nu te lasa la greu, ci este dispus sa te ajute cu tot ceea ce poate, atunci este barbatul de care ai nevoie in viata ta. Lucrurile sunt la polul opus in relatia ta? Atunci nu ar trebui sa stai pe ganduri daca sa continui cu el ori nu. Meriti sa fii fericita si nu ar trebui sa ramai langa cineva care nu te poate implini din punct de vedere sufleteste.


Exista o atractie puternica intre voi

Dincolo de atractia fizica ce va urca pe cele mai inalte culmi ale placerii, exista atractia sufleteasca. Aceasta este cea care va uneste pentru totdeauna. Pasiunea corporala este efemera, insa cea sufleteasca va da puterea sa luptati impotriva tuturor obstacolelor care apar in calea voastra.


Nu puteti sa stati suparati unul pe celalalt

Si sufletele pereche se mai cearta, dar important este ca partenerii nu stau mult timp suparati unul pe celalalt. Acestia reusesc sa discute deschis despre nemultumirile lor si sa rezolve problemele pe care le au. Cel mai important este ca nu dau unul vina pe celalalt ore ori zile in sir pentru ce s-a intamplat, ci depasesc usor momentul de cumpana.


Nu te vezi alaturi de altcineva

Sufletele pereche nu pot trai unul fara celalalt. Ai incercat sa iti imaginezi cum ar fi sa ai o relatie cu altcineva si nu reusesti? Atunci nu ar trebui sa te mai chinui cu nicio intrebare – te afli langa omul potrivit. Bineinteles, aici ies din discutie persoanele care se ataseaza de un partener din teama de singuratate. Acestea se incadreaza la capitolul relatii toxice si sunt greu de depasit.


Cate semne ai bifat pe lista? Daca sunt mai mult de jumatate dintre acestea, inseamna ca ti-ai intalnit sufletul pereche si ca te poti considera norocoasa in dragoste.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii toxice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre noroc in dragoste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0