Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinute office si de zi cu imprimeuri florale, dungi si buline. Alege culoarea, zi de zi

Tinute office si de zi cu imprimeuri florale, dungi si buline. Alege culoarea, zi de zi
Biroul... acel loc unde mergem sa lucram si in care totul pare gri, de dimineata pana seara. Dar chiar asa trebuie sa fie? Eu nu cred. Daca putem inveseli biroul cu o floare, un tablou sau o fotografie draga, atunci ne putem inveseli si noi tinuta. Cine spune ca nu putem purta rochii sau fuste cu imprimeuri florale, dungi sau buline la birou? Hai sa aducem mai multa culoare si prin vestimentatie si sa vedem cum putem crea o tinuta office sau de zi dupa ultimele tendinte ale modei: cu imprimeuri florale, dungi si buline.


Suntem obisnuite sa vedem numai tinute office sobre, care aduc mai degraba a uniforma decat sa arate creativitatea fiecarei femei. De obicei o tinuta office include o pereche de pantaloni sau o fusta, plus o camasa; mai rar apare cate o rochie - si toate sunt in culori terne: griuri, marouri, negru si alb. Ca accesorii, avem cureaua, ceasul, cerceii, care mai pot da o pata de culoare. A, si sa nu uit de esarfa; esarfele sunt cele care aduc cea mai multa culoare in majoritatea tinutelor office. Dar ce te faci acum, ca e vara si foarte cald?
 
Nu e deloc nepotrivit sa porti imprimeuri florale, dungi sau buline la birou. E posibil sa fii surprinsa ca acest look va fi chiar apreciat, ca o gura de aer proaspat. Chiar si tinutele office au un cod al culorilor si ii pot influenta pe cei din jurul tau: rosu inseamna incredere, determinare si hotarare, albastru si albastru-inchis emana incredere, verdele arata calm si seninatate. De aici poti alege orice culoare si poti crea o tinuta office care sa denote si creativitate, nu numai eleganta si stil.
 
Nu uita ca in 2012 se poarta foarte mult culorile puternice, dar si cele pastelate. Imprimeurile florale sunt foarte la moda anul acesta, dar la fel de prezente sunt si dungile si bulinele.
 
Daca lucrezi intr-o companie foarte stricta, rezuma-te la a alege numai o singura piesa de vestimentatie, astfel:
- imprimeurile sa fie mici sau foarte mici, ca sa nu iasa prea mult in evidenta;
- nu alege culori prea puternice, ci axeaza-te pe tonurile pastelate care se poarta mult in 2012: roz, verde, galben pai, lila.
 
Un alt sfat, atunci cand porti imprimeuri, este sa nu exagerezi cu culorile. Alege o piesa de imbracaminte in jurul careia sa creezi tinuta si foloseste apoi culori neutre sau pastelate care se asorteaza cu imprimeurile.
 
Iata cateva idei de tinute office sau de zi care includ ultimele trenduri in materie de imprimeuri...

O singura rochie cu imprimeuri poate fi purtata in mai multe moduri
Daca nu porti tocuri sau nu te simti bine astfel, alege sandale simple, comode, de culoare maro; geanta poate fi de aceeasi culoare, deci nu trebuie sa cheltuiesti nimic in plus. Pentru diminetile racoroase vei avea nevoie de o jacheta sau un pulover, asa ca alege unul de o culoare care sa se asorteze cu cat mai multe din piesele de vestimentatie pe care le ai in garderoba.

Nu uita sa la birou nu este elegant sa stai cu umerii goi. Daca porti o rochie sau o bluza cu bretele, ia deasupra un pulover foarte subtire, o camasa sau un bolero.

Pentru birou, mai ales la o rochie, sunt mai potrivite imprimeurile florale sau animale de mici dimensiuni si in culori pastelate. Pornind de aici, iti poti alege pantofi care sa se asorteze cu o culoare din rochie sau in nuanta nude, foarte la moda in 2012.



Daca alegi totusi imprimeuri de mari dimensiuni, ai grija ca restul tinutei sa fie mai "asezata": nu uita ca pantofii si accesoriile nude sunt foarte la moda in 2012.


Daca lucrezi intr-un birou in care stii ca poti deveni mai creativa in ceea ce priveste vestimentatia, cauta sa porti un accesoriu mai colorat, care sa scoata din anonimat tinuta office. Aici ai de ales intre accesorii in culori vii, atat de cautate si la moda in vara lui 2012 - pantofi, sandale, geanti, curele, bijuterii. Ai grija insa sa nu exagerezi! Daca te pricepi sa combini culorile, poti folosi mai multe, dar, pentru singuranta, poti folosi numai una.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.44 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinuta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinute

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre office

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imprimeuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre florale

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0