Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce NU este bine sa porti lenjerie dupa o partida intima

de Viorica Ghinea la 2017-10-11
De ce NU este bine sa porti lenjerie dupa o partida intima
Probabil ca ai mai auzit pana acum ca este indicat sa urinezi imediat dupa o partida intima pentru a preveni aparitia infectiilor. Dar stiai ca nu este bine nici sa iti pui imediat lenjeria pe tine? Iata motivul si descopera si alte obiceiuri la care ar trebui sa fii atenta dupa o partida de dragoste!


Mergi la toaleta dupa ce te-ai culcat cu partenerul tau


Chiar daca nu iti simti vezica plina dupa o partida intima, totusi este indicat sa mergi la toaleta. Specialistii ne spun ca aceasta este o buna metoda de a indeparta bacteriile din uretra, prevenind astfel aparitia infectiilor tractului urinar. Acestea apar atunci cand bacteriile care traiesc in mod normal in vagin si colon sunt impinse spre uretra in timpul actului intim.

Urinatul dupa o partida intima este esential in special daca esti predispusa sa dezvolti acest tip de afectiuni, asa ca este bine sa iti iei aceasta masura de preventie simpla si extrem de utila.

Realizeaza igiena locala


Chiar daca ultimul lucru la care te gandesti dupa ce te-ai culcat cu partenerul tau este sa te desprinzi din bratele pertenerului tau, trebuie sa faci acest pas macar dupa cateva minute. Avand in vedere mediul umed creat acolo dupa un act intim, ciupercile si bacteriile se pot dezvolta cu usurinta. Spala-te cu apa calda si cu un sapun fara arome pentru a mentine zona uscata si curata. Daca nu poti sa faci acest lucru, macar sterge-te cu niste servetele.

Nu purta lenjerie intima dupa o partida intima


Nu te grabi sa iti iei lenjeria pe tine imediat dupa ce ai incheiat partida intima, ci lasa pielea sa respire. In plus, specialistii recomanda sa dormi fara aceasta piesa intima pe tine. Dormi dezbracata ori opteaza pentru o pijama confortabila si calduroasa pentru a preveni riscul de aparitie a unei infectii locale.

Fii atenta la orice disconfort simtit dupa un act intim


Nu trata cu indiferenta semnele pe care ti le ofera organismul tau, ci acorda-le atentia necesara. Orice simptom ciudat are nevoie de interpretarea unui specialist, asa ca nu ar trebui sa amani programarea la un doctor. Nu ar trebui sa ai mancarimi, dureri ori sangerari (daca nu esti la menstruatie). Daca tu si partenerul tau nu v-ati protejat cu prezervativ, cu atat mai mult ar trebui sa acorzi atentie eventualelor simptome care ar putea sa apara in cazul unei BTS (boala cu transmitere sexuala).


Tine cont de aceste masuri de igiena pe care este bine sa le iei dupa o partida intima si vei reusi sa previi cu succes infectiile locale.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lenjerie intima

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0