Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Infectii urinare - tratamente FARA antibiotic

de Sunt Fericita la 2021-09-18
Infectii urinare - tratamente FARA antibiotic
Infectiile urinare sunt o afectiune a tractului urinar care, netratata la timp, poate degenera in boli grave de rinichi. Daca este sa asculti primele sfaturi, probabil vei ajunge in foarte scurt timp sa tii in mana o reteta de antibiotice, insa e bine sa nu recurgi la aceasta metoda, ci sa inlocuiesti un astfel de tratament, care iti poate afecta serios ficatul sau alte organe vitale ale corpului, cu unul naturist.


Am pregatit pentru tine cele mai puternice tratamente prin care te vei lupta cu infectia urinara cu puterea naturii. Dar inainte sa iti spunem cum poti scapa rapid de o infectie a sistemului urinar, hai sa aflam cum poti contamina o astfel de afectiune.


 

Infectia urinara - cauze ale aparitiei


 

Cu siguranta ai auzit macar o data de ea si nu ai stiut cat de daunatoare poate deveni in contact cu organismul tau. Bacteria E. Coli, cunoscuta si sub denumirea de Escherichia Coli, este cea vinovata pentru instalarea infectiei in corp. Aceasta produce o inflamatie serioasa a vezicii urinare, descompunandu-se foarte usor in lactoza care apare in intestinele organismelor cu sange cald. Daca la nivelul microflorei intestinale exista deja dezechilibre, bacteria se inmulteste rapid, producand tulpini toxicogene. Imediat ce sesizezi aparitia durerilor la urinare sau nevoia de a merge la toaleta mai des decat faceai inainte, e bine sa iti faci analize si sa afli daca ai contactat bacteria E. Coli sau nu. În caz ca raspunsul este pozitiv, nu iti face probleme, pentru ca natura ne-a oferit suficiente arme pentru a putea lupta cu toate afectiunile.


 

Vitamina C


 

Vitamina C este unul dintre cei mai importanti pioni pentru un sistem imunitar foarte rezistent. Un aport de vitamina C te va ajuta sa lupti cu infectia urinara si sa o elimini in scurt timp, dar si sa tii piept altor afectiuni cu care te-ai putea confrunta. Vitamina C previne aparitia calculilor renali, amelioreaza pH-ul pielii, calmeaza durerile de gat si ajuta la mentinerea unei greutati corporale optime. Baut pe stomacul gol in fiecare dimineata, un pahar de apa calduta cu suc de lamaie te va tine departe de probleme ale pielii sau instalarea infectiilor de orice fel.


 

Ceaiurile


 

Frunzele de merisor, coada-calului, papadia, radacina de nalba, echinaceea, menta, ghimbirul, cozile de cirese sau musetelul sunt doar cateva din plantele din care poti prepara ceaiuri pentru infectia urinara cu E. Coli. Metoda de preparare a acestora o cunosti, cu siguranta, iar frecventa cu care consumi aceste ceaiuri ar trebui sa fie de cel putin doua ori pe zi, insa e bine sa nu depasesti cinci cani de ceai pe zi, mai ales daca mai bei si apa pe langa acestea.


 

Patrunjelul


 

Unul din cele mai mari daruri ale naturii este patrunjelul, care lupta impotriva infectiilor din organismul uman, asa ca e bine sa il consumi cu incredere in salate, smoothie-uri sau sub forma de ceai ori tincturi. Întreaga planta poate fi consumata, asa ca pregateste un remediu pentru infectia urinara, prin amestecarea a 250 de grame de radacina de patrunjel, 250 de mililitri de suc lamaie, 250 de mililitri de miere naturala si ulei de masline. Pune totul in blender si ia cate o lingurita din acest amestec in fiecare dimineata, iar restul pastei astfel obsinuta pastreaza-o la frigider. Dupa o saptamana infectia ar trebui sa dispara complet din organism, dar refa analizele, pentru o siguranta sporita. Multa sanatate!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 14 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antibiotic

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0