Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Decorarea biroului de acasa: 5 idei creative

de Sunt Fericita la 2022-01-14
Decorarea biroului de acasa: 5 idei creative
In ultimii ani, numarul celor care lucreaza de acasa a crescut, iar amenajarea unui birou in propria locuinta a incetat sa mai fie considerata un moft si a devenit o necesitate. Putini sunt insa cei au posibilitatea sa-si amenajeze biroul intr-o camera special rezervata pentru asta. O masa si un scaun puse intr-un colt reprezinta spatiul de lucru pentru multi dintre cei care lucreaza de acasa, ceea nu este neaparat o problema.


Important este doar ca acest spatiu sa fie functional. La fel de important este si decorul acestuia. Pana la urma, oricat de constiincioasa ai fi, nu poti sa stai cu ochii numai la ecranul laptopului, nu? 

Tocmai de aceea am pregatit pentru tine cateva idei pe care le poti pune in practica pentru a-ti transforma biroul de acasa intr-un loc in care sa-ti faca placere sa lucrezi. 

1. Foloseste obiecte care iti trezesc amintiri placute

Cand vine vorba de decorul biroului, unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poti face este sa incluzi elemente care iti trezesc amintiri placute si care te fac sa zambesti. 

De exemplu, tocmai ai primit în dar un aranjament floral intr-o cutie de catifea de-a dreptul superb. Asaza-l chiar pe birou ori pe o etajera in apropiere, unde il vei putea vedea tot timpul. Nu numai ca te va face sa te simti bine, dar este o metoda buna de a adauga culoare in spatiul tau de lucru. 

2. Realizeaza un perete accent 

Daca spatiul in care ti-ai amenajat biroul nu este foarte mare, atunci o idee buna pentru personalizarea decorului o reprezinta crearea unui perete accent.

Cea mai simpla metoda prin care poti face asta este folosind vopsea, tapet, fototapet, colant sau sticker pentru perete. Poti folosi chiar si vopsea cu efect de tabla de scris; astfel vei avea mereu unde sa iei notite. 

Posibilitatile sunt numeroase, trebuie doar sa-ti folosesti imaginatia. Depinde si de cat de mult timp si bani vrei sa investesti in acest proiect. 

3. Nu uita de tablouri si fotografii 

Daca nu vrei sa apelezi la vopsea sau alte solutii pentru a decora peretele din fata ta, atunci poti folosi tablouri sau fotografii pentru a personaliza si delimita spatiul. Este o metoda simpla de a decora un perete si, in plus, cum biroul este amenajat in propria locuinta, poti opta pentru orice gen de tablouri ori fotografii iti plac. 

4. Alege rafturi cu forme unice 

O alta idee buna la care poti apela pentru a-ti personaliza biroul este aceea de a folosi rafturi cu forme unice. Poti gasi rafturi in forme de fructe, plante, animale, diverse obiecte… si da, pot fi folosite si de adulti, nu doar in camerele copiilor. 

5. Foloseste accesoriile pentru birou pe post de elemente de decor  

Un alt mod de a-ti decora biroul, mai ales atunci cand nu ai prea mult spatiu la dispozitie, este de a folosi in acest scop obiecte de care ai oricum nevoie. Un biblioraft, un organizator pentru documente, banalele agrafe de birou, chiar si cosul pentru hartii, daca sunt la vedere, pot fi folosite pentru a adauga o pata de culoare. 

Daca folosesti tastatura si mouse, si acestea pot reprezenta un element de decor. Sunt atatea modele colorate si cu forme interesante, incat chiar ai de unde alege. 


Chiar daca lucrezi de acasa, este important sa ai un spatiu special amenajat in acest scop. Ca este vorba de o masa si un scaun asezate intr-un colt al dormitorului sau ca ai rezervat o intreaga camera in acest scop conteaza mai putin.  

Asigura-te ca este nu doar un spatiu functional, ci si unul decorat conform gusturilor tale. In acest fel, iti va face placere sa te asezi in fiecare zi la birou, te vei simti mai inspirata si mai productiva, iar timpul va trece mai repede.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre deco

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amenajare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0