Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziua 42

Ziua 42
Proaspat revenit din concediu! Un concediu lung si frumos la munte, in care vremea a fost de partea mea. Cat despre dieta, nu am sarit prea tare calul, ba chiar am mancat mai sanatos decat aici, in Bucuresti, si am continuat sa slabesc (aceasta datorandu-se in buna masura activitatilor fizice). Fiindca a fost atat de frumos, despre concediu va voi povesti separat, in detaliu. Iubitorii de munte si, in general, de natura, vor fi incantati, garantat! Haide sa vedem ce imi spune cantarul. El imi arata exact 99 kg. Asta inseamna minus 13 kg de la inceputul regimului. Ritmul in care am slabit a fost mai accelerat decat ne asteptam, asta fiindca in unele zile aportul de calorii a fost cu mult sub pragul maxim. Micul dejun. Imi spal 4 rosii mari din cele cumparate de la tarani, pe drumul spre Bucuresti, ca sa le mananc in locul fructelor. Muscandu-le grabit si lacom, sucul lor zboara in toate partile: este foarte bine c-am avut mintea sa nu ma imbrac inca de servici. Inca si mai bine ca am gasit niste rosii gustoase, rosii asa cum mancam pe vremuri la tara, la bunici. Au aroma soarelui si, in acelasi timp, a pamantului ud. Nu mai imi trebuie alta mancare. Calorii? In jur de 200 cred. Singura problema este ca nu am consumat practic deloc proteine, dar voi avea grija la urmatoarele mese. Pranzul. Mi-am luat, pe drum spre servici, niste gratar din piept de pui si cateva rosii. Va trebui sa mai consum si carne rosie, preferabil de vita. Cel mai tarziu in weekend-ul care vine voi face asta. Ora 14,00. Mananc pieptul de pui cu 2 rosii. Fara paine, pe vremea asta calda nici nu mai simt nevoia de paine. Total calorii, in jur de 500. Cina. M-a lovit o foame crunta. Mi-am luat, in drum spre casa, o conserva mare de macrou in sos de rosii. Stiu ca produsele la conserva nu sunt o solutie prea sanatoasa, dar imi este tare pofta de acest macrou, din care n-am mai mancat de mult. Se pare ca astazi a fost ziua rosiilor... Consum intreaga conserva, cu 2 felii de paine neagra. Aport de calorii: 950 – 1000. Mult prea multe calorii seara! Pe intreaga zi, numarul de calorii nu a fost mare, 1.700 cel mult. Miscare. In afara celor 45 de minute de mers pe jos, seara fac un sfert de ora exercitii de forta (flotari si extensii cu extensorul) si 10 minute de aerobic.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rosii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0