Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Deseneaza sa aflii cine esti

Deseneaza sa aflii cine esti
Stiati ca desenele spun foarte multe despre personalitatea ta? Modul in care vizualizezi spatiul, proportiile, formele. Indiferent de calitatea mazgaliturilor, acestea spun multe despre personalitatea ta, relateaza Daily Mail.


Ia-ti deci agenda si uita-te la ce ai desenat in timpul ultimei sedinte. Tot ceea ce mana ta inscrie pe hartie, in mod recurent, este o reflexie a personalitatii tale. Ruth Rostron, analist grafolog, este de parere ca „simbolurile care reapar in desene se leaga de nevoile umane esentiale de dragoste, securitate si supravietuire’.
Intepretarea a ceea ce punem pe hartie depinde de modul in care am desenat si de context, dar exista unele forme comune pe care oamenii aleg sa le reprezinte si care au o semnificatie reala.
La lansarea unui nou volum al sau, Liz Pichon, specializata in desene de acest tip, ne explica, in linii mari, logica desenelor irationale.
Cutie
Ai tendinta de a controla totul. Esti metodica, practica, ordonata. Rezolvi rational problemele, abordand toate unghiurile posibile. Iti ascunzi sentimentele si nu esti foarte spontana.
Floare
Daca floarea este rotunda, esti o persoana sociabila, emotiva, sensibila, romantica si vulnerabila. O floare ceva mai tuguiata reflecta inteligenta, gandire rapida, hotarare, atitudine critica, perfectionism. Floarea colorata arat fericire, cea ofilita, deprimarea iar floarea cu partea galbena mare indica incredere de sine.
Casa
Casa mare este desenata de o persoana ambitioasa care se bucura de lucrurile bune ale vietii. Casa mica, asezata izolat este fauta de o persoana nefericita, iar detaliiile rpea multe augate indica probleme acasa.
Inima
Simbol clasic al dragostei si romantismului, inimile sugereaza un desenator emotiv, romantic. Daca desenei doua inimi, cauti o relatie, daca inima este taiata, suferi tu de ceva. O inima cu contur nedefinit este un semn al unei nefericiri.
Chip
Daca iti place sa desenezi chipuri si oameni, esti interesat de personalitatea celor din jur. Autoportretele evidentiaza natura egocentrica, iar profilurile, nevoia de intimitate. O fata rotunda este desenata de o persoana calda si sociabila, una ascutita, de firi agresive, dure. Chipul zambitor, dupa cum era de asteptat, indica faptul ca desenatorul este multumit, se bucura de familie si prieteni. Caricaturile pot sa arate si latura umoristica, dar si tristetea disimulata a autorului.
Animale
Elefant, porc: nu te simti bine in pielea ta; arici: persoana defensiva, critica; cal: caracter puternic; leu: curaj, leadership; soarece: autorul se simte neajutorat, are fobii.
Patr
Iti place ordinea, ai un scop precis. Daca insa le desenezi aiuristic, inseamna ca suferi de frustrari si agresivitate reprimata.
Cerc
Cerc solitar: izolare; cerc conturat: blocare intr-o problema; cerc plin: obsesie, introvertire.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0