Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta cu ananas - cum sa scapi de 5 kg rapid

de Camelia Diaconu la 2019-11-06
Dieta cu ananas - cum sa scapi de 5 kg rapid
Grija kilogramelor in plus este tot mai mare pentru multe dintre noi, femeile. O data cu inaintarea in varsta, metabolismul isi incetineste functiile, devenind tot mai greu sa slabesti. Insa, dieta cu ananas promite un slabit usor, intr-un timp relativ scurt, o saptamana, fara ca starea de sanatate sa fie afectata. Iata cum sa slabesti mancand ananas!


Ananasul este fructul care iti mobilizeaza lipidele stocate, ajutandu-te astfel sa iti detoxifici organismul. Contine bromelaina, enzima care te ajuta sa reduci inlamatiile si reduce eficacitatea hormonului de control, leptina. Consumul de ananas imbunatateste digestia si ajuta la curatarea colonului foarte usor. Reduce apetitul si ajuta absorbtia nutrientilor de care corpul are nevoie. Este bogat in vitamine si minerale, iar o cana contine aproximativ 80 de calorii.
 

Iata ce trebuie sa faci in dieta cu anans!

Prima zi. Consuma o cana de apa calduta cu lamaie, imediat dupa ce te-ai trezit. Pentru micul dejun, pregateste o cana de ananas si un iaurt cu fulgi de ovaz sau paine integrala si unt de arahide. Pentru pranz poti incerca peste, ton sau tofu si bineinteles o cana cu ananas. La cina consuma ceva usor, legume precum rosii, sparanghel si piept de pui la cuptor cu ananas. 
 
A doua zi. Poti consuma aceeasi apa calduta cu lamie, iar la micul dejun oua fierte si bineinteles ananas. Pentru pranz pot alege carnea de pui, o salata verde si o cana cu ananas. La cina, somon la gratar cu legume si o cana de ananas, iti va asigura o digestie usoara. 
 
A treia zi. Incepe-ti dimineata cu o cana de ceai verde pentru a reduce toxinele si o omleta cu ciuperci si ananas. La masa de pranz poti alege o salata care sa iti ofere aportul de proteine si o cana de ananas. Seara ramai la o gustare usoara, o salata sau o carne preparata pe gratar.
 
A patra zi. Deja vei simti daca ai slabit si cu sigurante esti mult mai hotarata sa pastrezi dieta cu ananas. Pentru micul dejun poti incerca un suc de lime impreuna cu quinoa si anas, pentru a-i oferi corpului necesarul de vitamine, fibre si minerale. La panz poti manca fructe, ananas, kiwi, capsune, iar pentru cina este ideala o salata cu ton.
 
A cincea zi. Incearca un ceai de ghimbir pentru imbunatatirea digestiei impreuna cu un ou fiert si vafe si bineinteles o cana cu ananas. La pranz opteaza pentru peste pe gratar impreuna cu legume si anans, iar seara pui pe gratar impreuna cu spanac si rosii.
Dupa cele cinzi zile te vei simti plina de energie, dar si cu mai putine kilograme si cu un corp tonifiat.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0