Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta Mic.ro: din respect pentru silueta dumneavoastra

Dieta Mic.ro: din respect pentru silueta dumneavoastra
Desi nou pe piata, Mic.ro a adoptat o strategie incisiva, impanzind rapid capitala. Aproape inevitabil, un Mic.ro trebuia sa “rasara” si langa serviciul meu. Primele-mi 2 sau 3 vizite la “vecinul” Mic au decurs cat se poate de firesc, asa incat nu puteau decat sa ma amuze cazurile in care unii dintre colegii mei se intorceau de la Mic.ro imbufnati ca n-au putut sa-si ia una sau alta. Stiti cum zice romanul: “Nu mai rade, ca te-ajunge”. Foarte adevarat, fiindca asa s-a petrecut si in cazul meu: “m-a ajuns”, si chiar cu varf si indesat... Episodul 1 Era o urata zi de iarna, din aceea suficient de rece si de innorata incat sa nu-ti vina sa iesi, dar nu indeajuns de friguroasa cat sa inghete mocirlele si noroaiele “care este”. Munceste, munceste omu’, dar vine o vreme cand mai trebuie sa si... manance! Nu am nimic la mine, vremea e cum e, cu timpul nu stau tocmai fain... Clara treaba, Mic.ro va fi salvarea mea! Ajung la Mic. Rafturile pline – asa de pline ca trebuie sa intru pe laterala printre rafturile inghesuite, ca sa nu daram bunatatile. (Recunosc, si eu sunt “nitel” mai lat fata de “medie”, o “medie mica” dupa care, cu siguranta, s-au luat cei care au gandit amenajarea interioara. Ca nu degeaba-i zice Mic.ro!). Imi iau 2 banane, apoi ajung fara incidente la “raionul” de lactate si iau un iaurt. Nu apuc sa-l pun in cos, ca o doamna care se caznea sa inghesuie pe raft niste produse noi imi atrage atentia: “Din pacate nu putem sa vi-l incasam, ca de-abia le-am primit si nu au coduri...”. Oops... “Dar laptele asta?” “Nici acesta...”. Ajung in fata, la casoletele cu mancare gatita. Vinetele si fasolea batuta imi fac cu ochiul. Nici astea n-apuca sa atinga fundul cosului: doamna de la casa, atenta la fiecare miscare a mea, imi aduce la cunostinta ca nici vinetele nu pot fi cumparate... si nici fasolea. Ma intorc cu bananele si cu o paine. Decat nimic, este bine si asa... Episodul 2 M-am invatat minte: imi iau mancare dimineata, in drum spre servici, de Mic.ro m-am cam lecuit. Azi am facut la fel, dar dupa pranz ma cam loveste pofta de banane. Nu stiu cum e la voi cu pofta de banane, dar la mine nu-i de gluma: imi trebuie banane! Ce bine ca Mic.ro exista si-i aproape! Banane au de obicei, sper sa fie si acum. Mic este iar plin de produse. Nu ma intereseaza decat bananele sa aiba cod. Sunt doar 2 banane. Am noroc... ultimele 2. Este perfect, nu-mi trebuie mai multe. Casiera imi arunca o privire din aia compatimitoare. Ma trec fiori... cum ar putea sa nu aiba cod bananele, cand mai erau doar doua?! “Stiti, nu puteti lua decat o banana. Doar una mai e pe stoc...” Dragii mei, am vazut si auzit multe. Dar, vorba bunicului meu, asta n-am vazut de cand mama m-a facut! Concluzia? Este clara: lui Mic.ro ii pasa de silueta noastra. De fapt, chiar sloganul acesta ar trebui sa si-l puna: “Sa privesti, dar sa nu iei! Din respect pentru silueta dumneavoastra!”

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre banane

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0