1. Soia
Boabele de soia au un nivel scazut de glucide si nu contin colesterol de aceea sunt recomandate pentru prevenirea hipertensiunii arteriale.
Persoanele care au un risc ridicat de boli cardiovasculare sau tensiune arteriala mare pot scade riscul producerii unui infarct prin consumul de soia.
.jpg)
Soia este un aliment care ajuta la detoxifierea organismului si prevenirea infarctului. Poti consuma diverse preparate din soia, insa atunci cand o gatesti incearca sa folosesti o cantitate mica de sare.
Impiedica depunerea grasimilor din sange pe peretii vaselor sanguine, ajuta la eliminarea colesterolului si are proprietati antioxidante.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport
Lucrarea tiparita "Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport" este rodul unei experiente deosebite de aproape 25 de ani la catedra pe terenul sau in sala de sport la antrenament ca manager scolar profesor metodist expert formator in cadrul proiectului CRED sau diriginte a dlui profesor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
2. Mazare
Mazarea este un super-aliment care contine proteine, fibre dietetice si vitamine cu un continut scazut de colesterol si grasimi.
.jpg)
Consumata in cantitati moderate, regleaza nivelul de colesterol si tensiunea arteriala, prevenind tulburarile de ritm ale inimii. Inclusa frecvent in alimentatie ajuta organismul sa lupte impotriva radicalilor liberi si reduce riscurile de atac de cod.
.jpg)
Sursa minunata de fier, mazarea lupta eficient impotriva anemiei, combate oboseala cronica, fiind o reala sursa de forta si vitalitate.
3. Banane
Bananele contin vitamine din complexul B, vitamina C, A si E, calciu, magneziu, potasiu, zinc, seleniu, proteine, fibre, carbohidrati.
.jpg)
Potasiul este un mineral care ajuta la scaderea presiunii arteriale si protejeaza inima si plamanii.
De asemenea, bananele sunt alimentul perfect de combatere a anemiei.
4. Scortisoara
Consumata in cantitati moderate, scortisoara are numeroase beneficii pentru sanatate. Stimuleaza sistemul imunitar, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite, scade nivelul de zahar din sange, si are efecte benefice asupra memoriei.
.jpg)
Amesteca o lingura de scortisoara cu 3 linguri de zahar. Consuma, inainte de masa,cate o lingurita, de 3 ori pe zi, timp de 10 zile.
Bogata in ingrediente active, scortisoara mentine presiunea sanguina in limite normale si contribuie la scaderea nivelului de colesterol rau din sange.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.63
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole